hledam a nenachazim :o). Potrebuji radu. Po letosni, ne moc dobre hledacske sezone - moc prace, sakra :o(((, snad bude konecne poradna dovolena. Chystame se do Italie a bohuzel jsme nenasli mapu s vyobrazenim kesek. Nasla jsem oficialni italske stranky (ale bez mapy), podobne je tomu samozrejme na geochaching.com… Nasla jsem i par osobnich stranek hledacu, kde, ale samozrejme nejsou vsechny kesky…
Nevite nekdo neco blizsiho, lepsiho? Nebo je o opravdu konecna? Mate nekdo mimochodem zkusenosti s keskama v Italii?
Jinak si touto cestou dovoluji pozdravit Samana :o), jeden tyden dovolene preci jen byl, a jake bylo nase prekvapeni, kdyz jsme zjiistili, ze Saman navstivil Saallbach/Hinterglem - krasne mistecko, o kterem jsem si mysleli, ze vime jen my :o)…
Na hromadne vyhledavani kesek jsou dobre pocket queries, k nimz se dostanes jako Premium Member (coz muzes udelat jen na mesic za 3 dolary). Pocket queries Ti sestavi vzdy max 500 kesek dle Tebou pozadovaneho filtru a k nim prijde i PRC soubor s listingy. Prc muzes cist pomoci Mobipocket Readeru, ktery je pro PC i PDA zdarma. Jsou-li pro Tebe i $3 moc, pak o neco mene pohodlnejsi, ale stejne vyzivne je hledani a listovani pomoci Skrysotlace
V Italii nesmis byt prekvapena, pokud Te sipka povede za ceduli Vietato L’ Accesso / Proprieta Privata. Jak mi vysvetlili Italove, spousta obecnich pozemku tak byva takto oznacena jen proto, aby lidi nerozkradali erarni majetek. Pokud by tam ale byl plot s ostnatym dratem a za nim dva dobrmani, tak bych hledal chybu spise ve vlastnich vypoctech multicache …