Ivank dosáhl #200

Gratulujeme ke krásnému číslu ke konci roku. Jó někde můžou slavit Silvestr již dnes :-). Ať se vám i nadále daří takto lovit a i zakládat stále nové kešky na pěkných místech.

To už máte #200?? Vás taky nechat chvíli samotný…

Gratulujeme oba a k další stovce si alespoň chvilku odpočiňte, vždyť vy nelovíte, vy ty kešky kosíte kombajnem s forsáží :o)

Moc gratulujeme a dekujeme za vsechny pekne kesky, ktere jste zalozili nebo se chystate zalozit a za fotky, které prikladate k logum - to potesi. Az sebereme odvahu, tak se treba potkame i nekdy na eventu - treba pristi rok na geojestedskem :slight_smile:

Jak odvahu? My vás rádi poznáme kdykoliv a kdekoliv, třeba na příjemném geopivu.
A moc vám děkujeme za krásné přání!

[quote]

Gratulujeme ke krásnému číslu ke konci roku. Jó někde můžou slavit Silvestr již dnes :-). Ať se vám i nadále daří takto lovit a i zakládat stále nové kešky na pěkných místech.

Dane, moc a moc děkujeme za nádhernou gratulaci a to jsi ani nevěděl, že dnes tou dvoustovkou Ivan oslavil narozeniny!

Dane, děkujeme za nádhernou gratulaci!!!
A to jsi ani nevěděl, že tou dvoustovkou dnes Ivan oslavil narozeniny.

Pratele ze severu, gratulujeme. Pekne jste se do toho zakousli.

I ja se pripojuji k zastupu GeoGratulantu, preji hodne zdravi, trochu stesti a pevny krok po cely pristi geo-rok, celemu teamu IvanK, a Ivanovi vse nej k narozeninam!
P.S. kdy ze je ta oslava? Neco jsem prehledl, neco mi uniklo?

Jo jo, dvě stovky stojí za blahopřání :o)=

I já moc a moc gratuluji nejen k té spoustě keší, které jste našli, ale samozřejmě i k Ivanovým narozeninám, a děkuji i za ty krásné keše, které zakládáte!!! Ať se vám daří i nadále a doufám, že se zase brzy uvidíme!!!

Milí geopřátelé,
děkujeme za přáníčka a těšíme se na setkání u keší či jinde!