já se chci kamarádit

kečeři proč když vás někoho vidím jak ste nenápadní a ještě nenápadnější a vidíte že já jsem taky nenápadná a jako poznávací znamení se tvářím jako ještěrka,děláte že vůbec nejste a mizíte?
JÁ SE CHCI JEN KAMARÁDIT :D:D

asi začnu kousat aby ste se měli čeho bát :smiley:

tam se chystám,jednak proto,že jsem z Bohnic a jednak proto,že jsem také pozvaná na kafe:D

dáme si keš do nějakého pavilonu a třeba nám dají i kafe:D na 11 nechci já bych raději kdyby mě zavřeli do té jejich pidi zoo:D

já nejsem blázen já jsem letadlo používám docela často:D

já už jsem ti na icq psala,mám jiný nick než tady:D

Koukám, že jste měli pěkný večer:-D

to měli,šla jsem spát když vycházelo sluníčko:D

hadi asi ano a co mimozenšťani?:smiley:

a když já mávám na odjíždějícího kačera, tak ještě přidá plyn :smiley:

taky koušeš?:smiley:

Kdepak, já jsem slušně vychovaná kačeří dáma B)

Myslíš, že kdyby jsi tam bloudil s GPS v ruce, zastavil tě zřízenec a ty že hledáš poklad a že právě teď ti nějak blbnou družice tak ti to nejde, že si tě tam nenechaj ? :smiley: zavřeli by tě ještě důkladněji než toho pilota :smiley:

myslím že jsou tam už zvyknutý,když tam lidi běhaj po arealu a zkoumají stromy kvůli místní mysterce:D

Většinu bláznů družice nepřetržitě sledují, jen my se rozčilujeme, když na ně není dobře vidět :smiley:

Takže až zase nebude signál, budu se radovat … juchůů utekl jsem Chocholouškovi :D:D

Ja třebe nejsem vubec blázen ikdyž okolí si to o mě myslí,Teď jsem se vrátil z unhoště na kole. No pár Km a nějaká ta keška ale jinak jsem zdraví :smiley:

Lovili jsme tuhle keš v Bohnicích… celý areál je úžasné místo na procházky. Takže vím, ža až mě začnou družice sledovat, kam mám jít :smiley:

Jo, ale nikdo se tu nechce kamaráditB)

áááále já se kamarádim a Witko je taky velice kamarádský:D:D