kečeři proč když vás někoho vidím jak ste nenápadní a ještě nenápadnější a vidíte že já jsem taky nenápadná a jako poznávací znamení se tvářím jako ještěrka,děláte že vůbec nejste a mizíte?
JÁ SE CHCI JEN KAMARÁDIT :D:D
asi začnu kousat aby ste se měli čeho bát ![]()
tam se chystám,jednak proto,že jsem z Bohnic a jednak proto,že jsem také pozvaná na kafe:D
dáme si keš do nějakého pavilonu a třeba nám dají i kafe:D na 11 nechci já bych raději kdyby mě zavřeli do té jejich pidi zoo:D
já nejsem blázen já jsem letadlo používám docela často:D
já už jsem ti na icq psala,mám jiný nick než tady:D
Koukám, že jste měli pěkný večer:-D
to měli,šla jsem spát když vycházelo sluníčko:D
hadi asi ano a co mimozenšťani?![]()
a když já mávám na odjíždějícího kačera, tak ještě přidá plyn ![]()
taky koušeš?![]()
Kdepak, já jsem slušně vychovaná kačeří dáma B)
Witko napsal/a:
… Hledám tady letadlo…
Myslíš, že kdyby jsi tam bloudil s GPS v ruce, zastavil tě zřízenec a ty že hledáš poklad a že právě teď ti nějak blbnou družice tak ti to nejde, že si tě tam nenechaj ?
zavřeli by tě ještě důkladněji než toho pilota ![]()
myslím že jsou tam už zvyknutý,když tam lidi běhaj po arealu a zkoumají stromy kvůli místní mysterce:D
D@ve_cz napsal/a:
Witko napsal/a:
… Hledám tady letadlo…Myslíš, že kdyby jsi tam bloudil s GPS v ruce, zastavil tě zřízenec a ty že hledáš poklad a že právě teď ti nějak blbnou družice tak ti to nejde, že si tě tam nenechaj ?
zavřeli by tě ještě důkladněji než toho pilota
Většinu bláznů družice nepřetržitě sledují, jen my se rozčilujeme, když na ně není dobře vidět ![]()
DATaTEAM napsal/a:
D@ve_cz napsal/a:
Witko napsal/a:
… Hledám tady letadlo…Myslíš, že kdyby jsi tam bloudil s GPS v ruce, zastavil tě zřízenec a ty že hledáš poklad a že právě teď ti nějak blbnou družice tak ti to nejde, že si tě tam nenechaj ?
zavřeli by tě ještě důkladněji než toho pilota
Většinu bláznů družice nepřetržitě sledují, jen my se rozčilujeme, když na ně není dobře vidět
Takže až zase nebude signál, budu se radovat … juchůů utekl jsem Chocholouškovi :D:D
Ja třebe nejsem vubec blázen ikdyž okolí si to o mě myslí,Teď jsem se vrátil z unhoště na kole. No pár Km a nějaká ta keška ale jinak jsem zdraví ![]()
Lovili jsme tuhle keš v Bohnicích… celý areál je úžasné místo na procházky. Takže vím, ža až mě začnou družice sledovat, kam mám jít ![]()
Jo, ale nikdo se tu nechce kamaráditB)
DATaTEAM napsal/a:
Jo, ale nikdo se tu nechce kamaráditB)
áááále já se kamarádim a Witko je taky velice kamarádský:D:D