V souvislosti s tématem o geocachingu a prvním rande bychom mohli přestoupit kousek dál. Zaměřit se na ty už zadané. Jak se na váš šílený koníček dívají vaše partnerky a partneři?
Někde to je jednoznačné. K Benediktovi při kešingu rovnou patří Margitka, u Jakrů se automaticky bere, že jsou dva, určitě najdeme mnoho dalších případů.
Jak je to u vás doma? Je geocaching podporován, nebo trpěn? Či je snad váš partner ještě větší blázen než vy?
Pritelkyne jezdi rada na vylety, takze ji skoro podezrivam z toho, ze tu moznost kesek nejakym smerem nadhodi jen proto, abych chtel jet taky a na miste to uz nejak vydrzi, at se vyblbnu
Ne, hleda taky, i kdyz vetsi blazen nez ja do toho urcite neni. Ale jelikoz spolu jeste nezijeme, tak to ani moc nevadi, spis i obcas vycte, ze jsem ji tam nevzal taky, kdyz licim nejakou zvlast podarenou akci.
Původně jsem si pořídil Garmina do letadla, ale časově to nevycházelo… Alternativní geocaching (satanská to slova ) se ukázal jako bezva věc - Janu moc baví kešky s historií a uměním (již mrtvá "Stare mesto pardubicke") nebo výletní (Svaty Jan pod skalou). Ale určitě dáme [cache]GCX6GH[/cache], a na každé stage něco do zobáčku… Prostě, je to o vzájemné domluvě, nic nebrat násilím…-ani geocaching. Na spoustu míst (Amerika) kam by mě těžko dostávala, vyrážím jako nadupaná dostihová kobyla. Jenom perlička: já blbec jsem Janě ukázal log D@ewo na [cache]GCXQ16[/cache] a tady už mi šlo o krk…
Moje polovička je z GC nadšená, pomáhala mi i zakládat Plešivec nightcache. Akorát ji musím pravidelně krmit, jinak je nevrlá a k večeru odpadá (zatímco já bych lovil dál..)
Marku, ty jsi mi ale filuta - prozraď nám něco ze SVÉHO domácího života. Na to, jak se Anička na výletech tváří relativně spokojeně, ji bereš na lovy málo. Tak jak to je?
Jinak já na tom byl/jsem tak, že výlety jasně, hledání ano (vidíte v tom to menší nadšení, že), ale ne moc dlouho. Deset minut hledání ještě jo, jak je to víc, tak už hledám sám a doteď jsem nepřišel na to, jak politicky vysvětlit, že se může stát, že hledání trvá i hodinu. To raději odejdu s DNF.
Tak bohužel, u mě je geocaching spíš tiše trpěn, i když "některý kešky jsou dobrý, to jo …" Ale například městský micro na hnusnejch místech (Brno) moc obdiv nesklízí. Snad se to časem zlepší …
Qnik & boo21 .. málo kdy se stane, že tyhle 2 logy nejsou hned po sobě:-) Ze začátku to nevypadalo nějak extra, jenže teď..jak mám vybrané svoje okolí a nejbližší keš je 25km a proto v týdnu nikam moc nevyjedu. boo21 mi bere PDA k sobě domů a při čekání na to až jí zase začne škola se vydává do různých krajin beze mne…Takže u mě jednoznačnej opak..poslední dobou mě příjde, že ona je ten motor:D Jedinej problém nastává při logování, tam jsem rychlejší a většinou všechno zajmavý napíšu, to se pak rozčiluje, že neví co napsat:D
Tak to je přesné!
U nás má Debora ráda především drive-in nebo krátké procházky k hradům a zříceninám, já mám rád i půl/celodenní pěší výlety. O tom, že se keška nesmí hledat déle jak 15-20min asi fakt netřeba mluvit…
Jinak na výletech hledáme většinou spolu, zatímco Brno si tak nějak čistím sám.
U nás je to jak kdy, při registraci na GC.com jsem dal celou rodinu. Dneska po kratší době je to na mě a polovičce, i když ta má nejraději tradiční kešky, jakmile to hrozí multinou nebo mysterkou, kterou si nemůžu připravit doma začíná být nervozní a že to dlouho trvá :-)). Takže si budu muset asi připravovat dvě trasy - jednu po tradičních no a druhou po náročnějších :-))
Moje polovička jezdí ráda na výlety, takže ji geocaching nevadí, nesmím ale předem prozrazovat, že se jedná třeba o mikro, z toho moc nadšená není. Pokud je tam ale nějaká "krabička", tak vždy ráda jede. Z toho důvodu chodím na městské kešky většinou sám. Výlet pěšky by taky neměl být delší než 5 km a moc náročný, co se týká terénu, jinak se nadšení z krabičky mění na naštvaný obličej.
Skvěle, baví jí to a má hlavně hodně nápadu kam a jak keše založit. Jen máme dvouletého syna, takže jsem tolerantně pouštěn na geolovy a jednou za 14 dní jedem všichni. Nemá ráda hinty apod, je schopná hledat chybu ve výpočtu klidně hodinu a při prohledávání se nevzdá. Většinou su to já co po 50 minutách marného hledání navrhuje DNF a jet pryč. Jo a nemá ráda drive-in. Radši pořádnou cyklotúru nebo pěší. Holt žádná padavka. Jsem za to moc rád B)
Iniciatorem gc u me byla ma draha polovicka. Jelikoz jsem byl ale lina brzda tak vznikl team Sharteana.Rozdeleni melo neco do sebe - nebranilo spolecnemu cachovani a umoznovalo ale i samostatne hledani piksel, protoze jsme oba chteli byt fyzicky pritomni na vsech cachich ktere zalogujeme.
Ted je mou pritelkyni puvabna Samota (ze bychom fakt zalozili gcseznamku?;)). No a Samota docela zarli na gc, protoze obcas kesuji v parte, takze Samota zustava doma, coz se ji az tolik nelibi B)
Obávám se, že by asi ta seznamka moc úspěšná nebyla, protože mi připadá, že se GC zaobírají buď rodinné týmy nebo mužští… Byl by tu asi velký nedostatek kačerek něžného pohlaví
Radeji si hledani vychutnam sam a nebo s bandou Geokolegu. Obcas, ale vyrazime spolecne tak na 2 - 3 kousky. A to hledani stejne jako u predchudcu musi byt do 15minut jinak je pruser…Tak alespon zduraznuju, ze misto absolutne nepotrebne mycky je treba koupit normalni GPS.
Skvěle :D.
Přítel tráví přes týden většinu času u kompu, tak se o víkendu rád trochu hejbe a geocaching je úžasná příležitost. U hledání nemrčí a když navíc dostane GPSku do ruk, a může chodit za šipkou, má radost jak malej.
Tak bych k tomu asi taky mohl něco napsat. Anička určitě oceňuje, že mě teď na rozdíl od dřívějška vytáhne ven. Je to sice trochu jiné, teď ji totiž tahám já, ale přesto výrazně lepší stav než v dobách, kdy pro procházky nebyl ten správný cíl.
Odhaduji, že jsme spolu odlovili tak třetinu keší. Plánování je na mně, nemá žádné extra oblíbené typy a klidně dokáže hledat i hodinu Zvládá i celo- a vícedenní kešoakce.
Geocaching mi toleruje včetně kontaktů se stejně zvrhlými kamarády, jezdí i na eventy. Prostě si nemám na co stěžovat
Mno, pro Havrana je nejdulezitejsi, ze je venku a u dohledavani se uz parkrat velmi dobre osvedcil - tak ze vlastne Geocaching prijal velmi dobre.-)
Co vsak nechape a take u toho dost brble, je logovani na netu…
Ne, ze bych si troufla chtit tuto cinnost primo po nem, ale staci, kdyz loguju napr. event a zabere mi to dva vecery…
Kdyby tak ten můj milý polovička byl trochu víc geoaktivní. Takhle si musím občas jít zahledat sama, což je ale zase "vopruz"…:(. No ale zase tak špatné to není :D:D., to abych ho zase "nepomlouvala" moc (teda až si tohle přečte, tak mně asi uškrtí) Prostě u ProKesTom jsem aktivnější já. Děti sice chodí s námi taky, ale nijak zvlášť je to nebere - teda až na Petrovu zakladatelskou umanutost.