Dá se někde nastavit aby vám chodilo upozornění (SMS, mail, ICQ), že byla publikovaná nová cache?
(je to ve špatnym tématu, sakra:P )
Dá se někde nastavit aby vám chodilo upozornění (SMS, mail, ICQ), že byla publikovaná nová cache?
(je to ve špatnym tématu, sakra:P )
Pokud nejsi premium member (a to nejsi), tak ne. A v praze mas takovou konkurenci, ze i s tim dost tezko ![]()
být PM a chodí notifikace přes mail na mobil
buď musíš být PM member a nastavit si notifikaci nebo potom fungoval bartik.eu ,ale ten už nové členy notifikace bez potřeby být PM nebere - nejde se už zaregistrovat.
Tam si nastavis i v jakym okruhu to ma chodit? S jakym zpozdenim to chodi?
Já nejsem PM nejsem na bertiku a presto mam uz 2 ftf za pul roku ( a to za tema ftfkama moc nehonim ptz nemam prostredek-jenom kolo a nohy)
Někdy hned a někdy druhej den ![]()
Taky záleží jakej máš mail. Prostě jak kdy. Nastavíš si třeba okruh 10 km pro mysterky, 20 km pro tradičky. Jak se ti to hodí. V Praze máš velkou konkurenci, ale zase pomalu všude vede MHD.
Jak být FTF, tedy Furt Tak Flustrovanej?
Moc hezký téma ![]()
Já mám PM, notifikace emailem na gmail.com a přeposlaný na SMS bránu O2. Vše chodí de facto ihned, obratem, do minuty od zveřejnění…
no ja bohuzel FTF nemivam, protoze mi to vzdycky pipne a ja sedim doma u kompu a mam vypito nejake to vinko
tak to jsme na tom stejně
Je občas fajn sledovat online boj o FTF, hádat kdo ho dá a pak si případně ráno číst logy.
Hlavně to znamená nepít po večerech :-))))))
jj, když synovi večer nabízím vínko nebo něco jiného, tak s díky odmítá - co když něco pípne ![]()
No a když to pipne mi, sem buď v robotě nebo sem sam s děckama a ty zrovna spi nebo je doma moja a ta mě nepusti… ![]()
nj, jenže to je těžký. Večeře, dobrý film, svíčky, bílé… FTF nebo neFTF ![]()
No mě to říkejte, když je nejhůř, veze mě žena
Ale z toho jsou až STFka :-(((((
Mas ridicak a auto? Jestli ne, tak si PM ani neporizuj ![]()
No, stačí lovit pořádné keše, kam se tradiční FTF hunteři bojí a nebo nemůžou přijít na to, co s tím.
Kešky, na které je potřeba celý den a vyžadují značnou fyzickou námahu zpravidla čekají s FTF i několik dní.
Stačí mít kliku, například když jsou všichni místní FTF lovci někde na dovolené. Na mne čekalo moje jediné FTF tři dny asi 150m od parkoviště pod hradem Houskou.
kolombo napsal/a:
Kešky, na které je potřeba celý den a vyžadují značnou fyzickou námahu zpravidla čekají s FTF i několik dní.
esli vono to neni tim, ze jsou daleko od prahy a vy, severani, jste na to moc pohodlni ![]()
fhonsa napsal/a:
Na FTF v Praze, to aby byl člověk abstinent B)
To už je pak lepší o nových keškách nevědět ![]()
Taky ušetříš za iPhone… ![]()
Ale to jsem ti asi moc neporadil, co ?