Neco na tom bude, ale jak vyresit problem s alkoholem vi nejlip H+ (GC17H92)
Ano je to tezky souper, ale nekdy to vyjde. Ale to mate tezky, kdyz ma dost casu a v Praze mel pred 14-ti dny jen 3 nenalezene kese, tak chapu, ze se tesi na kazdou novou :)). Kdyz se k tomu prida rychla hlava i vuz, tak je z toho hnedle pres 150 FTF :)))
Kdyz uz jsem byl jmenovan, tak skutecne pouzivam posilani sms na mobil. Mam PM a tam se da nastavit posilani emailu o novych keskach a to mam presmerovane na mobilni email.
Tady u nas je to zatim celkem sranda takze FTF nebyva problem. Uz se me to povedlo i v Brne vyfouknout to tamnim FTFkarum a to pak z toho mam skutecnou radost
Dal to radsi ani nebudu komentovat, protoze kazdej tu honbu za FTF bere trochu jinak…
no jenze tu wiki prave tvori lidi s praxi, kteri zde nechteji 274krat za rok odpovidat na stejnou otazku znovu a znovu to neni zadna prirucka centralne vydavana groundspeakem
Příručky píšou lidi z praxí víc než dostačující, takže je lepší se ptát až po přečtení wiki. Jinak hrozí že by se ve fóru opakovaly furt stejné věci a ti pokročilejší by ho znuděni přestali číst a se složitějším problémem by pak už neměl kdo poradit.
Kdysi jsem si udělal skriptík, který mi každou 1/2 hodinu (a v reviewerském primetimu každou 1/4 hodinu) kontroloval kešky v okolí mého domu a když našel novou, poslal mi smsku. Pořizovat si kvůli tomu PM bylo pod mou informatickou stavovskou čest.
No a jinak ti doporučuji
Odstěhovat se z Prahy, ideálně do města s 10000-40000 obyvateli.
Naučit se ponocovat - po 22 večer už ftfková konkurence slábne. Žádné výmluvy typu "zítra vstávám v šest"!
Zaměřit se na keše s obtížností alespoň 4. Ty v Praze občas vydrží i do zítřejšího rána.
Pořídit si kolo, pak tě nemají šanci předběhnout ani geovejfukáři.
Last but not least 4.: Pronést slavnostní přísahu, že svůj čas keškám věnovati budeš a žádný low priority event (škola, práce, sex, svatba, úmrtí atd.) ti v tom nezabrání. Doporučuji nepodceňovat, já to bohužel neodpřisáhl a tak už rok žádnou ftfku nemám.