Někde jsem četl, že normální člověk myslí na s_x každých x minut a normální žena každých y min. A tak mě napadlo, že i když jsem neměl čas se v poslední době u nějaké pixličky ukázat, že jsem si říkal, tady jedna je a támhle jedu kolem té co jsem už navštívil… Prostě nějak se stále v té hlavě to myšlení kolem nich točí a točí
Je nás víc takto zmagořených
???
Samosebou, jak jinak :D. Geoabstak jiste pocituje obcas kazdej, zvlast kdyz musi dat GPS napr. do reklamace, coz brzo ceka me ![]()
Zrovna včera jsem měl telefonát od jednoho nejmenovaného kačera přímo z "terénu" a jenom tak mimo řeč jsem se zeptal jak je na tom jeho manželka, o které vím, že má v tuto dobu rodit. Odpověď : "rodit měla už včera, ale už jsem to nemohl vydržet, tak jsem ji přemluvil jestli mě pustí ven" mi potvrdila jeho závislost na geolovech :D.
Já na sx nemyslím skoro vůbec, kdežto na kešky skoro furt, pořád přemýšlím, kam bych umístila kešku a jakou bych vymyslela novou originální skrýš. Teď si říkám kam třeba umístit nano cachi, našla jsem totiž naprosto skvělou kovovou tobolku se šroubovacím uzávěrem a jak jinak ji využít?. Asi bych ji dala k jednomu z těch barokních kostelů v centru Brna, kam by nešla ani mikro.
No tak šup šup, ať už tam je ![]()
Mno, tak to je spatne, to uz zni opravdu jako diagnoza…![]()
Další důvod úbytku obyvatelstva…
Z geomanželského geoživota: rozjiždí se příjemný večer. Pískne nově publikovaná keš. A jede se - na keš ![]()
jakteam napsal/a:
Z geomanželského geoživota: rozjiždí se příjemný večer. Pískne nově publikovaná keš. A jede se - na keš
Tak to už je opravdu ZÁVISLOST!
Jen jestli to tak je doopravdy? Už jsem dvakrát večer stepoval u nové keše - kdo se přidá k FTF a STF log byl až na druhý den. To jste měli asi vypnutý telefon, ne? ![]()
Jitka_F napsal/a:
Já na sx nemyslím skoro vůbec, kdežto na kešky skoro furt…
Hele, tak to jsme na tom stejně :D:D. Potěší, když jeden zjistí, že v tom není sám.
Záleží na počasí, ale dal bych tomu tak 50:50
(přece jen pár týdnů po svatbě…). Nejhorší je to, že člověk jede po městě nebo na výlet a vidí, kde ty kešky jsou, jenže čas nebo program nedovolí, aby je vyzvednul ![]()
dovolte trošku OT… "Pískne nově publikovaná keš" - jak to uděláte, abyste dostali na mobil/mailem o nové cache v okolí řekněme 20km od domácích souřadnic?
je nutné být premium member nebo to jde i jinak? ![]()
děkuji za info
jj, musis byt PM. pak si muzes nastavit notifikaci (upozorneni) emailem na ruzne veci: publikaci listingu, disable cache, enable…atd. GC.COM ti posle emailovou zpravu na adresu konta (pripadne muzes nastvit i jinou) a uz je jen na tobe, jestli se ti z neho budou jeste preposilat smsky na mobil.
to jsem si mohl myslet, ale nevadí, GC mě fakt baví, časem k PM asi taky dospěju, zatím to nechám tak, jak to je ![]()
díky za bleskovou odpověď
Co je to s_x? …Bych si to možná i nějak vygooglil, ale nemám na to čas, Margita mě nutí pořád řešit nějaké mysterky.![]()
Docela často, před 2 dny jsem umístil svou první cache, tak jsem ještě pořád plný dojmů ![]()
Jo to chápu. První keš na můj vlastní nick půjde do fronty dnes večer. Nějak nejsem schopná dělat nic jiného, než furt pročítat listing a hledat, jestli je všechno správně, jestli tam nejsou chyby, jestli tam není málo, nebo moc informací…![]()
A s_x je dle mých informací taková zvláště zapeklitá mysterka. S tou ti ani Google moc nepomůže, jen ti zaviruje počítač. A nesmí se u ní moc myslet ![]()
Nejlepší je kombinace obojího… Jednou jsme spojili pár kešek s "přespánim" ve stanu a bylo.. B)
Ráno jsme pak pokračovali v hledání…
Ale jinak momentálně to mam tak půl na půl… jednu půlku myslim na sex a druhou ma kešky… ![]()
Ja na obe myslim stale. Oproti sexu ma keska tu nevyhodu, ze pri opakovanem navstiveni to uz nebyva ono
ale sex je krasnej porad a opakovane zvlast ![]()
…ale s_x je krasnej porad a opakovane zvlast
No, vždyť hledaní kešek je stále krásné, pokud si ji člověk pokaždé dobře vybere. Jinak bych toho hledání brzo nechal a neměl tolik kolik mám. Ale navštěvovat stále stejnou se přece dá jen po určitou dobu jinak… ![]()