Jak dlouho trvá schválení kešky?

Poslal jsem na schválení naši druhou kešku, ale trvá to už 3. den… není to nějak moc dlouho?

Treba proto:-))))))

Chteli jsme vam schvalit novou cache, a krasnou. Ale rekli jsme si, Ne!
Zadne geocoiny, Zadni falesni Sobikovi, a kdyz cache, tak jen pro PM.
reviewri

:slight_smile:

Pokud to groundspeak nekam nezalozil (kdyz ten server furt pada), tak ma(ji) proste reviewer(i) zrovna dost jine prace. Schvalovani caches pokud vim neni pro nikoho z nich hlavni job, takze slibovanych 72 hodin je jen orientacni hodnota. Nekdy je cache schvalena za hodinu, jindy treba za ctyri pet dni, i to je myslim jeste ‘normalni’, i kdyz vetsinou je to opravdu rychleji. Nicmene jestli jsi listing odeslal v patek, uvedom si, ze je nejspis ve veeeelke hromade dalsich novych listingu, kolem vikendu (zda se) je vzdycky spicka (coz dava smysl, hodne lidi pripravenou cache odnese do lesa prave o vikendu…) Vydrz jeste den dva a pak si kdyztak over primo u reviewera, jestli se mu tvoje cache dostala do fronty, nebo nedopatrenim vypadla… //

Jo a jeste malickost, kterou muzes udelat hned - ujisti se, ze v odeslanem listingu mas zaskrtnuto “YEs, the cache is currently active” nebo tak neco. Sice to je myslim defaultne zaskrtnute, ale stat se muze… a pokud to zaskrtnute neni, reviewerovi se ten listing jeste neukaze (je to tam pro pripady, ze si chces listing dopracovavat po castech).

Tak už je to v pohodě, zpráva dorazila. Bohužel negativní, jedním z důvodů je že jeden náš kolega připravuje v blízkosti novou kešku a má rezervované místo do 13.12., moje keška je pravděpodobně na hranici 161m… :frowning: Máme nějak v poslední době smůlu, vždy nám vybrané místo někdo vyfoukne.

Revieweri ted jedou na cca polovicni vykon (mam doma rozbity DSL modem a bral jsem si dva dny dovolene na pesi odlov GCYJA2), nastesti uz neni takovy napor novych cachi jako v lete a G.R. zvlada obslouzit SK, CZ a okoli.

Uz funguju i z domova, DSL spojeni obnoveno, pulnocni FTFeri mohou opet prejit na zabehnuty rezim. Omlouvam se za pripadne naruseni biorytmu.