Ahojte,
hledal jsem, ale nenašel, jak dostat do databáze geogetu hint, jak jej jako sloupec zobrazit. Díky za rady
Hint se tam importuje spolu s listingem.
Zobrazit jej jako sloupec nejde. (teoreticky to jde pres vizualizacni skript…) Ono jak bys chtel jako sloupec zobrazovat ten casto dlouhy, nebo doknone i nekolikaradkovy hint? k cemu ti to na obrazovce je?
A nerikej ze na tisk! To neni pravda, na tisk seznamu mas i jine nastroje, treba export do HTML, kde hint mas, dokonce i tvoje poznamky.
Chci si udelat seznam na FCPT, kde si tyto hinty vytisknu spolu s dalšími vybranými údaji do tabulky max 3 A4. Když mi poradíš jak jinak to udělat budu rád.
Ahoj, kdysi jsem řešil to stejné - zobrazení hintu v tabulce Geogetu. Řešení je zde http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=20&thread_id=13053&pid=172995#post_172995
Zobrazení ale nemá nic společného s exportem. Asi je nejlepší udělat HTML export a ten potom nějak "osekat".
Tak na to vubec nepotrebujes zobrazovat hint v seznamu.
- Naimportuj FCPT do GeoGetu
- Zobraz ho v seznamu. Pouzij treba CTRL+F a napis tam "FCPT"
- Serad si seznam podle jmena
- Export CTRL+E -> HTML list
- Mas tam presne to co chces. Ted staci ulozenou stranku vytisknout. Obsahuje kod, typ kese, velikost, obtiznost, teren, hint, souradnice. Pripadne i waypointy, pokud nejake jsou
Prostým ctrl+c -> ctrl+v z toho exportu jsem ziskal tohle
A trvalo mi to cca 15 sekund cele.
Díky vyzkouším obojí.