Zdravím, potřebuji poradit, jak dostat listingy do telefonu HTC Desire. Například jako PDF soubory, abych si je mohl prohlížet v telefonu.
A proč nezkusit rovnou nějakou aplikaci pro geocaching pro Android? Například oblíbený c:geo. Keše do něj lze stahovat přímo z internetu nebo importovat jako gpx..
Přesně jak píše lukasCZ. Ja používám c:geo, locus a pro vytvoření gpx používám plugin do chrome cachelist. S tímto jsem maximálně spokojen, a nic víc nepotřebuju.
Také si chci koupit tento telefon a samotného by mne zajímala jedna věc.Jestli by jsi byl ochotný vyzkoušet toto:z programu MoZiGo existuje export MOBI-eBook a vyjede to jako soubor prc,který může obsahovat kolik potřebuješ keší počet záleží jen na tobě.Tento soubor se dá na Androidu přečíst v nějaké čtečce knih(nemám teď u sebe ten správný mobil a název si nepamatuji,ale můžu zjistit).V podstatě to v mobilu vypadá jako stránka na internetu,snadno se vyhledává dá se řadit i podle vzdálenosti atd.Má to však háček.Můj Android VF845 není žádný nadupaný borec a při větším počtu keší(cca 80 a víc) mu trvá hodně dlouho než soubor prc otevře.Zajímalo by mne jak se v takovém případě zachová HTC Desire.Jestli budeš mít chuť vyzkoušej a dej vědět.
o.k., když mi s tím trochu poradíš, rád to vyzkouším…
Pro blizek.Nevím co přesně potřebuješ vědět.Nainstaluj si do telefonu FBReader(čtečka knih včetně souborů prc).V MoZiGo stáhni listing alespoň 400 keší a exportuj přes MOBI-eBook.Pak překopíruj tento soubor do telefonu a vyzkoušej otevřít ve čtečce FBReader.Pro offline je to nejlepší řešení,aby jsi viděl kešky stejně jako na webu.
Ještě mne napadlo:nahrál jsem soubor "pokus.prc" na czshare,můžeš si jej stáhnout a jen nahrát do mobilu a vyzkoušet,zda by ti to takto vyhovovalo a mně by zajímalo jak rychle se dokáže v telefonu tento soubor otevřít..Odkaz : http://czshare.com/1779757/aQw2/pokus.prc
Brzy vyzkouším a potom dám vědět…
LukasCZ napsal/a:
A proč nezkusit rovnou nějakou aplikaci pro geocaching pro Android? Například oblíbený c:geo. Keše do něj lze stahovat přímo z internetu nebo importovat jako gpx..
asi tak.
v AndroidShopu zadat ‘geocaching’ ci tak neco a pak uz jen zkouset a zkouset co nejlepe vyhovuje pozadavkum (online stahovani vs. offline import GPX atd.)
wadesss napsal/a:
Pro blizek.Nevím co přesně potřebuješ vědět.Nainstaluj si do telefonu FBReader(čtečka knih včetně souborů prc).V MoZiGo stáhni listing alespoň 400 keší a exportuj přes MOBI-eBook.Pak překopíruj tento soubor do telefonu a vyzkoušej otevřít ve čtečce FBReader.Pro offline je to nejlepší řešení,aby jsi viděl kešky stejně jako na webu.
Ještě mne napadlo:nahrál jsem soubor "pokus.prc" na czshare,můžeš si jej stáhnout a jen nahrát do mobilu a vyzkoušet,zda by ti to takto vyhovovalo a mně by zajímalo jak rychle se dokáže v telefonu tento soubor otevřít..Odkaz : http://czshare.com/1779757/aQw2/pokus.prc
Tak bohužel, mám špatnou zprávu. Nevím proč, ale FBReader tento soubor vůbec neotevře. Zkoušel jsem to několikrát, ale vždy se objeví hláška Otevírání knihy, čekejte… A nic…
Tak bohužel jsem si naivně myslel,že silnější stroj se s tím lépe srovná,ale nedostatek bude v samotné aplikaci FBReader.Mně se to na mém VF845 chová stejně.Ale pokud by jsi chtěl tohle používat pro menší počet keší,tak to funguje skvěle.Tady je soubor prc s osmi kešemi http://czshare.com/1787520/6JTY/pokuss.prc Já dosut používám Mobipocket Reader na symbianu a tam je to naprosto nepřekonatelné.Otevře se okamžitě.Bohužel na android tato aplikace neexistuje:(
Můžu, prosím vás, dotaz také na HTC Desire? Mám nějakou možnost prodloužit práci akumulátoru? Mně se při zapmuté GPS vybije tak za 1-1,5 hoďky, ale možná je to normální… Nevíte náhodou někdo, zda-li se dá k HTC dokoupit ext. aku? Děkuji.
Externi nevim, ale mam rozsirenou baterii - koupeno na sunnysoftu - pohledejte. Takze na cely den sebou taham 2 baterie a vetsinou vypinam podsviceni do cca 100-200 metru od cile
raduz-cz: O.K., dík za radu, asi nějakou aku budu muset pořídit. Mimochodem… Není na Desire něco, na co si mam dát bacha v souvislosti spotřeby energie? Třeba ty živé tapety se mně zdá že žerou dost, tak jsem je raději vypnul…
zive tapety vyhodit a i to podviceni - podej se nekdy, co ti zere nejvic baterku - gps to neni, ale to podviceni - to je zrout…
Ufff!!! Tak jsem na to mrknul… Nejvíce mně žerou "spuštěné aplikace". To znamená, že i když mám telefon v pohotovostním režimu v kapse, mohou mně v něm běžet bez mého vědomí nějaké aplikace, které mně žerou baterku??? Dík za rady!!!