Jak dostat listingy do HTC Desire?

Zdravím, potřebuji poradit, jak dostat listingy do telefonu HTC Desire. Například jako PDF soubory, abych si je mohl prohlížet v telefonu.

A proč nezkusit rovnou nějakou aplikaci pro geocaching pro Android? Například oblíbený c:geo. Keše do něj lze stahovat přímo z internetu nebo importovat jako gpx..

Přesně jak píše lukasCZ. Ja používám c:geo, locus a pro vytvoření gpx používám plugin do chrome cachelist. S tímto jsem maximálně spokojen, a nic víc nepotřebuju.

Také si chci koupit tento telefon a samotného by mne zajímala jedna věc.Jestli by jsi byl ochotný vyzkoušet toto:z programu MoZiGo existuje export MOBI-eBook a vyjede to jako soubor prc,který může obsahovat kolik potřebuješ keší počet záleží jen na tobě.Tento soubor se dá na Androidu přečíst v nějaké čtečce knih(nemám teď u sebe ten správný mobil a název si nepamatuji,ale můžu zjistit).V podstatě to v mobilu vypadá jako stránka na internetu,snadno se vyhledává dá se řadit i podle vzdálenosti atd.Má to však háček.Můj Android VF845 není žádný nadupaný borec a při větším počtu keší(cca 80 a víc) mu trvá hodně dlouho než soubor prc otevře.Zajímalo by mne jak se v takovém případě zachová HTC Desire.Jestli budeš mít chuť vyzkoušej a dej vědět.

o.k., když mi s tím trochu poradíš, rád to vyzkouším…

Pro blizek.Nevím co přesně potřebuješ vědět.Nainstaluj si do telefonu FBReader(čtečka knih včetně souborů prc).V MoZiGo stáhni listing alespoň 400 keší a exportuj přes MOBI-eBook.Pak překopíruj tento soubor do telefonu a vyzkoušej otevřít ve čtečce FBReader.Pro offline je to nejlepší řešení,aby jsi viděl kešky stejně jako na webu.
Ještě mne napadlo:nahrál jsem soubor "pokus.prc" na czshare,můžeš si jej stáhnout a jen nahrát do mobilu a vyzkoušet,zda by ti to takto vyhovovalo a mně by zajímalo jak rychle se dokáže v telefonu tento soubor otevřít..Odkaz : http://czshare.com/1779757/aQw2/pokus.prc

Brzy vyzkouším a potom dám vědět…

asi tak.
v AndroidShopu zadat ‘geocaching’ ci tak neco a pak uz jen zkouset a zkouset co nejlepe vyhovuje pozadavkum (online stahovani vs. offline import GPX atd.)

Tak bohužel, mám špatnou zprávu. Nevím proč, ale FBReader tento soubor vůbec neotevře. Zkoušel jsem to několikrát, ale vždy se objeví hláška Otevírání knihy, čekejte… A nic…

Tak bohužel jsem si naivně myslel,že silnější stroj se s tím lépe srovná,ale nedostatek bude v samotné aplikaci FBReader.Mně se to na mém VF845 chová stejně.Ale pokud by jsi chtěl tohle používat pro menší počet keší,tak to funguje skvěle.Tady je soubor prc s osmi kešemi http://czshare.com/1787520/6JTY/pokuss.prc Já dosut používám Mobipocket Reader na symbianu a tam je to naprosto nepřekonatelné.Otevře se okamžitě.Bohužel na android tato aplikace neexistuje:(

Můžu, prosím vás, dotaz také na HTC Desire? Mám nějakou možnost prodloužit práci akumulátoru? Mně se při zapmuté GPS vybije tak za 1-1,5 hoďky, ale možná je to normální… Nevíte náhodou někdo, zda-li se dá k HTC dokoupit ext. aku? Děkuji.

Externi nevim, ale mam rozsirenou baterii - koupeno na sunnysoftu - pohledejte. Takze na cely den sebou taham 2 baterie a vetsinou vypinam podsviceni do cca 100-200 metru od cile

raduz-cz: O.K., dík za radu, asi nějakou aku budu muset pořídit. Mimochodem… Není na Desire něco, na co si mam dát bacha v souvislosti spotřeby energie? Třeba ty živé tapety se mně zdá že žerou dost, tak jsem je raději vypnul…

zive tapety vyhodit a i to podviceni - podej se nekdy, co ti zere nejvic baterku - gps to neni, ale to podviceni - to je zrout…

Ufff!!! Tak jsem na to mrknul… Nejvíce mně žerou "spuštěné aplikace". To znamená, že i když mám telefon v pohotovostním režimu v kapse, mohou mně v něm běžet bez mého vědomí nějaké aplikace, které mně žerou baterku??? Dík za rady!!!