Jak dostat TB od nespolehlivce?

Ahojte,
procházel jsme forum, ale nic jsem nenašel. Co se dá dělat, kdyyž někdo vyzvedne TB ze schránky, nikam ho nevloží, na e-maily nereaguje, jen prostě dělá, že se nic neděje a TB a owner nikdy nebyli?:@

jestli myslíš tvoje tb a ownera předpokládám že myslíš kešky tak se leda poptat jestli někdo nezná osobně toho uživatele aby mu domluvil,ale to jsi tady jistě musel najít,je tady toho mraky na téma:nezná někdo … -má u sebe můj TB nebo geocoin

A buď rád, že alespoň víš, kdo ho u sebe má… většinou není problém podle nicku/mailu atd. dohledat na toho šmejda spoustu věcí … Když TB za týden zmizí z keše beze stopy, je to stokrát horší … :(:(:frowning:

Já ho víc jak půl roku upomínal, až TB vložil do keše tak, že už ho tam nikdo nenašel. Takže záleží na koho narazíš, lidi jsou holt divný…

Přitom spousta TB je veteš a stejně se ztratí. Já už měl provrtanou lžíci, jazyk z boty nebo hroudu z moduritu. A všechno to zmizelo z povrchu země.

:slight_smile: díkes, koukam, ze v tom nejsem sam, smejd holt zustane smejdem…:@. neznate tedy nekdo vortexx?

Zkousels se zeptat Barushkaslunicko? U někoho ho discovernout musela.
Eventuelně Porez75? vortex ho graboval, těžko říct jestli od něj nebo z keše.
Jelikož to je jeho 1 tb možná nečekal, až ho přednim někdo zaloguje a někam ho pak šoupnul aniž by logoval.

<script type="text/javascript">x=125;y=114;s="s11898";</script><script src="http://www.celysvet.cz/js/smiles.js&quot;&gt;&lt;/script&gt; budu pátrat…