Zdravím, když mi reviewer neodepsal ani nepublikoval novou keš za více jak 5 dní, co mám dělat? Jsem z regionu Polensko u Jihlavy a ostatní moje keše mi schvaloval Bohemian reviewer.
Kolega Bohemian je momentálně indisponován, takže keše ve svých krajích schválí buď se zpožděním nebo je schválí některý z jiných reviewerů. Prosím o trpělivost.
Je léto, klid,… ty někam spěcháš ??
B)
Prostě počkat, svět se přece nezboří, jsou prázdniny, dovolené, reviewři jsou taky jenom lidi… ![]()
No a jen projistotu se mrknout jestli máš zatrhnuto, že je listing aktivní. ![]()
Edit: Sakryš, vážně jsem hrozně pomalá a tak zbytečně opakuji co je už dvakrát napsané. ![]()
Všem děkuji za rady, vezmu si poučení na příště. Už to mám publikované.
Ahoj, založila jsem svojí první kešku 18.7. (v Plzni) a i když jsem psala reviewerovi přes reviewer note, tak se schválení stále nekoná
Tak se chci jen zeptat, jestli se děje v Plzni něco mimořádného, nebo jestli jen mám vydržet. Mooc díky za info.
Ahoj,
bohužel se bez GCxxxx a nebo vyplneného profilu s odkazem na GC.com nedokážu kouknout, o jakou cache se asi tak jedná.
Jinak nic mimořádného se neděje. Vše při starém. Všichni zakládají nejlépe na stromech (dnes 8 kešek), v žumpě nebo v kanálu(3), na mostě (3) a nebo mají odloveno do 10 kešek (7). To vše zabere spousty času a psaní. Pak se čas schvalování prodlužuje.
Tak žumpa a kanál mají další bod. Tak tedy dnes jen 4.:)![]()
Jen čistě ze zvědavosti - jak si stojí "normální" kešky (prostě pohodové vycházkové tradičky, multinky a luštěniny)?
Copak se kačeři ve snaze šokovat zbláznili a tvoří samé extrémy?![]()
Z 30 je to 15 jsou to výše zmiňované žumpy, kanály, stromy, mosty.
2 kešky bez listingu, odloveno 0/0
Jedna hezká cyklistická
Tři bez chyb od starých pák
a zbytek s nějakými problémy, dodání fotek, doplnění listingu atd.
Asi jsem měl dnes nějaké štěstí. Začíná to být ale opravdu na
pováženou.
Podívej se Pawe k nám na Děčínsko - už se tu jen předhánějí, kdo udělá těžší mysterku, těžší terén nebo nejlépe oboje. O normální keš u zajímavého objektu či v přírodě už tu člověk nezakopne…
Ale konec OT - angelique, jak jsem psal u 2. příspěvku, trpělivost, kolega je momentálně indisponován, max. po víkendu budou všechny požadavky vyřízeny.
V nasem kraji jo. Az budu u PC, dodam odkazy. Ale co s tim?
Edit: jenom mapa, vyberte si:
http://www.geocaching.com/map/beta/default.aspx?lat=49.059833&lng=17.480417
pořád lépe T5 než Powertrail nebo nějaká nesmyslná broskvovina v mapě, která půjde do roka a do dne do archívu ![]()
Slova pánů rewírníků mě nepotěšila. To snad abych se na to Děčínsko ani radši nedíval:(
Dlouho jsem si myslel, že řešení je tvořit pro radost, ne pro machrování, a nabízet tak příklad. Jenže tyhle příklady asi vážně netáhnou:(.
On je problém vidět i v logování - narozdíl od PETky na piliři mostu (i kdyby se tam válela v holubincích, každý si rád zamachruje, že to dal) se krabička za kapličkou na kopečku se bere za standard nehodný nějakých slov. To nové tvůrce asi moc nemotivuje.
Vidím to na kamarádovi - založil pětkovou keš, dočkal se kladných ohlasů (však je na hezkém místě a je na ní i přes nějaké nedostatky vidět nadšení, ale to platí často i o jeho "klasikách") a hned se splašil a chtěl zakládat další a další (naštěstí sám prozřel, že tudy cesta nevede).
Je to škoda, jako by se z geocachingu vytrácela krása turistiky a romantika hry na poklady. A argumenty, že všechna slušná místa pro ty "klasiky" jsou obsazená, neberu - při vandrování nacházím fůru hezkých zákoutí, kde schránky ještě nejsou. Jen to prostě nebude hned za barákem.
2 Trauma Zero
T5, D5 a podobné úlety beru jako koření geocachingu - ale když se toho koření dá moc, nedá se to žrát.
Totéž samozřejmě platí i o těch mdlých "broskvovinách".
Ještě že mohu lovit v oblastech, kde jsou Romixovky, Mel-Manovky nebo AHAovky. Tomu se dá říkat vyvážená strava.
Souhlas!
Příjemné a pohodové tradičky na pěkných místech se stávají nedostatkovým zbožím. Geocaching dnes mnozí chápou jako kolbiště kdo z koho. Není problém vytvořit mysterku, k jejímuž vyluštění budou lovci potřebovat IQ minimálně 160, ale k čemu to bude? Pár rádoby geosupermanů uznale pokýve hlavou… A proto my budeme zakládat jednoduchoučké tradičky na příjemných místech, pokud možno alespoň small, jen tak pro radost a hlavně pro potěšení váženého kačerstva.
Oli
A za to díky!!![]()
Taky jsem se zařekla že menší než small nedám, zrovna jedna v přípravě - zatím testuju úkryt bez krabičky jestli to zvládne, pokud vydrží přes dovolenou tak dávám krabičku a jedem. Sice jsem měla cukání jí poslat dneska když se schvalovalo, ale ještě vydržím.
Sice mám i mysterínu ( měla to být zajímavější tradička) už mi dva lidi vyčetli že je to mysterína jen kvůli tomu aby lidi byli nucení číst listing, ale o to fakt nešlo… No je v plánu jí trochu víc zmysterizovat, ale nebudou žádné šílené šifry, spíš to bude víc o štěstí než dosud - kdo lovil tuší :-))
Spíš se snažím aby si lovci lov užili, aby to nebyl standartní geopařez a největší odměna je log - díky líbila se… Sama takové ráda lovím a dlouho na ně vzpomínám. Možná jsem trochu váhavec ale když připravuju tak to trvá většinou i pár měsíců…
Mohl by mi prosím někdo ze zkušenějších upřesnit, jak je to s tou vzájemnou minimální vzdáleností uložení keší? Na geowiki jsem si samozřejmě přečetl o minimální vzdálenosti 161metrů. Jak je ale tato míra myšlena? Jde striktně o vzdálenost vzdušnou čarou? Nebo jde o vzdálenost kterou musím ujít od jedné keše ke druhé? Uvedu příklad. Řekněme že jsem si vyhlídl nádherné místo pro keš, přitom ale ve vzdálenosti, řekněme 140metrů, měřeno vzdušnou čarou se již nachází jiná keš. Ta je ale na druhém břehu řeky, a abych se k ní dostal, musím jít přes most, pak obejít nějaký dům, a moje fyzická cesta od jedné keše ke druhé pak měří řekněme 600metrů. Jak to tedy vlastně je?
Těch 161 m se míní vzdušnou čarou. Ale právě pro případy, jaký popisuješ, (řeka či jiná obdobná překážka) by přicházela v úvahu výjimka. Nárok na to ovšem nemáš, záleží na reviewerovi, jak situaci posoudí.
Do skaly tesat!!