Omlouvám se, že zakládám nové téma, protože jsem tento dotaz už dával jako část dotazu jiného téma. HJelikož se mi ale nedostalo odpovědi (a sem si jistý, že jí většina znáte) sem usoudil, že by to mohlo být právě tím, že je to v jiném tématu.
Takže k dotazu:
Jak tak koukám na známku k TB kterou sem si objednal, řetízek je jenom na jedné - COPY. Jak je to tedy s těmi známkami, proč není řetízek na obou a chybí tam? A ta copy by měla zůstávat doma nebo se třebas posílá, když se ta první ztratí? Usuzuji, že se normálně posílá ta bez Copy.
PS: Jinak všechny srdečně zvu na naši nově založenou (první) "Domazlicky Skarman".
Přehoď si řetízek na tu známku bez COPY a tu známku COPY si doma uschovej na pozdeji, zatím víc řešit nemusíš.
Nebo můžeš řetízek rozdělit na polovinu, případně zkrátit. U některých malých TB můžebýt řetízek zbytečně dlouhý
A copy je k čemu? Taky mě to trošku zajímá ![]()
no podle me az ti TB nekdo ukradne tak abys nemusel kupovat novou znamku;)
Aha, já že jsem ještě štítek s popisem Copy nenašel, ale to bude así tím počtem zatím nalezených ![]()
Já jednou copy našla, byl to zalaminovaný TB pro microcache. Ale zatím sem našla celkově jen tři, tohohle, Sammyho slimáka a Unite for diabetes.
Ja vidim roli Copy privesku i jako fyzicky dukaz toho, ze je TB vas. Mate proste doma kopii s cislem, original bloudi po planete a kopie je doma v supliku.
http://www.geocaching.com/track/travelbugfaq.aspx
tedy COPY je zamyslena - jako upominka a dukaz toho ze TB mas, k rychle kontrole tvych TB. Take se uziva jako dobra zaloha v pripade, ze ti TB nekdo ukradne… a je muze ti to ozdobit klicenku…
(myslim, ze vse tu bylo zmineno)