Jak koupit Travel Bug

Chtel bych si koupit Travel Bug Tag a nevim kde. Nemate nekdo nejakou zkusenost? Na foru jsem videl diskuzi, ktera ale odumrela nekdy v lednu. Klidne jich objednam vice i pro ostatni zajemce. Nejlepe bych zakoupil v nejakem kamennem obchode - treba i v zahranici :slight_smile:

pridavam se mezi zajemce. Dostal jsem sice od Cola pred casem kontakt pres ICQ na nekoho, kdo jednou za cas obstarava TB, ale me pokusy o kontakt byly bez odezvy…

Taky bych se připojil, jeden nebo dva TB putující po světě nezaškodí …

Muj brácha, který žije v Německu je kupuje online na www.geocachingshop.de. Je to jeden z 8 obchodů na tyhle věci v Evropě (http://shop.groundspeak.com/shipping.cfm). Při objednání 10 Packu vyjde jeden na 5,99 Eur (+ poštovné za celý balíček). Pokud by byl větší zájem, je ochotný nám je objednat.

Chalani, neblaznite. v CR mame oficialneho distributora. je nim Pecka, kontaktujte ho cez jeho profil.

momentalne je 2 tyzdne na dovolenke. nepoviem vam kde, lebo mu to budeme vsetci zavidiet.

poslite mu mail a chvilku pockajte.

Dobra, dobra! Napisu Peckovi. Diky za pomoc “chalane”. Uz pisu objednavku :slight_smile:

Nedavno som tiez sondoval moznosti a presondoval som sa az sem: <A href=“http://www.navigator.sk/gps/geocaching?PHPSESSID=bf263b4d60fde5f7ecb5a44ff6658ecb"target="_blank”> navigator.sk

Prislo mi to najvyhodnejsie, problem je “len” minimalna hodnota objednavky. Ale Pecka je “v klidku”, tiez sa mu ozvem:)

ten navigator mi pride trochu drahy, posledna zasielka od Pecku bola o dost lacnejsia :slight_smile:
Uz by si s tym Peckoune mal nieco robit a urobit si webovu stranku s tovarom, nech to fici :slight_smile:

Jestli jsem to pochopil spravne, tak “minimalni hodnota objednavky” neni mysleno tak, ze musis objednat za 2000Sk, ale ze ten obchod to objednava vzdy az soucet vsech objednavek od lidi presahne 2000Sk … taky proto to v zahlavi pise, kolik je aktualni soucet objednavek …

Jo jo, uz jsem zpatky z “Tuscany Geo-raid” a planuji velikou objednavku na zari, takze zacnete poradne setrit :slight_smile:
Ocekavam, ze by to mohlo prijit nekdy po 15. zari, casem jeste uprasnim

A jaké jsou předběžné ceny?

mno, ja myslim, z se nebudou moc lisit od tech poslednich a TB jsem tehdy prodaval bratru za 136kc, sestre taky tak. :slight_smile:

OK

Je na Tebe i jiné spojení, než v diskusi na fóru?

Můj mail je v hlavičce, ICQ 343044770