Dobrý den!
Prosím Vás, jak mám nahrát do GPS navigace tzv. "keše"? Mám navigaci Garmin Etrex Venture Cx Czech.
Děkuji, Ondřej Strnad.
Dobrý den!
Prosím Vás, jak mám nahrát do GPS navigace tzv. "keše"? Mám navigaci Garmin Etrex Venture Cx Czech.
Děkuji, Ondřej Strnad.
Zkus to přes Geocaching.com… Tam je pod názvem každé keše tlačítko send to GPS. Funguje to výborně ![]()
Mě se tam nejde zaregistrovat. Když si chci po registraci nechat ověřit e-mail, nefunguje to.
A co ti to píše? Nebo ti vůbec ten konfirmační mail nepřijde? Zkus jinou adresu třeba…Příp. jiný prohlížeč…Firefox
Napíše mi to: The validation code does not match the account information. You may be using a code from an older email. Check your inbox for the most current validation instructions.
Bohužel neumím anglicky.
Tak to teda nevím…Překlad je jasnej. Zkusil bych si ten kod nechat vygenerovat znova a davej si pozor jestli ho fakt dobře kopirujes, pokud ho kopirujes.
Vygenerovat si ho znova jsem zkoušel několikrát. S kódem se nemůžu splést, protože klikám na odkaz.
No jestli chces pomoct tak neni problem…Napis mi mailem jake jmeno, heslo bys tam chtel mit a ja ti ho pres svuj mail muzu zkusite zaregistrovat a pokud to vyjde, tak si to heslo a mail pak zmenis…
Bohužel, to je častý problém - konfigurační maily od GC jsou špatně naprogramované a jsou vždy v tomto stylu: http://www.geocaching.com.php?registration=dho4h76Jhd3 (vymyšlené).
No a jak vidíš, tak ta část "6Jhd3" není součástí toho odkazu, ačkoliv má být (to je právě ta chyba).
Takže, místo klikání na odkaz, ho zkopíruj do adresního řádku a bude ti to fungovat…
Ahoj. Nejsem si teď úplně jistý, jestli si to špatně nepamatuju, nebo to bylo třeba úplně na jiném fóru, ale mám takový pocit, že už jsm četl o podobném problému a kámen úrazu byl právě ten klikací odkaz. V href tagu ho byla jen část a kód v odkazu pak nebyl celý. Zkus to zkontrolovat nebo ten odkaz celý označ a ručně zkopíruj do adresového řádku prohlížeče.
edit: Hehe. Píšu pomalu a Sutech byl rychlejší
Tak aspoň, že jsem si to opravdu pamatoval dobře.
Ano, je to, jak jsem už psal…
Ale kromě toho - registraci na GC.com sice pro geocaching nutně potřebuješ, ale ačkoliv je samozřejmě pohodlnější nahrát si do GPSky body z netu, tak je tam můžeš nastrkat i ručně ![]()
Opět jsem to zkoušel, zkopíroval jsem pečlivě kód a dal jsem jim ho tam, a zase mi to napsalo to co předtím a nechce mě to pustit dál.
Kolego, když mi pomocí zdejší SZ (soukromé zprávy) napíšeš, jakou chceš mít přezdívku, zkusím se registrovat za tebe. Heslo, které nastavím, ti pak obratem pošlu a můžeš si ho pak změnit…
Už je to vyřešeno. Děkuji Vám za snahu.