jak na geocaching.com zobrazit mapu

Jak si mám na geocaching.com zobrazit mapu? Potřeboval bych vyhledat cache v okolí Orlíku?

Dík za rady. 

Vlevo na GC.com máš sloupcové menu, ve kterém najdeš položku Hide & seek a cache. Tam kromě různých způsobů vyhledávání cache podle klíčového slova, místa, či autora, najdeš odkaz Or, search with Google Maps

Kromě toho lze mapu zobrazit i tím způsobem, že si otevřeš listing některé kešky v dané oblasti a v dolní části klikneš na odkaz For online maps... - Geocaching.com Google Map

Ahoj, v levém menu klikni na Hide&Seek a Cache a pak na search with Google Maps.

Tak mi to vyhledalo vše v nějakém okolí. Lze ale nějak zobrazit celé okolí i s Cachema?

Taky sem zkusil stáhnou plug-in pro Garmina na přímý stahování (mám e-trex legend) , ale nejde mi to z jejich stránek stáhnout. Sekne se to na 99.9 procentech.

Ad 1. Tak doufám, že jsem ten dotaz pochopil správně - pokud chceš zobrazit i vzdálenější kešky od středu hledání, stačí zvětšit měřítko mapy a pak s ní jen trochu posunout a hned se ti zobrazí všechny kešky v dohledu [;)]

Ad 2. Mám taky Legenda a problémy s tím nemám - zkus použít jiný internetový prohlížeč, jinak nevím...