Jak na kačery, co nelogují nálezy TB?

Ahoj,
poraďte jak postupovat, když do své kešky uložíte TB, kdosi přijde, odnese jej, zapíše log jakože TB OUT ale samotný TB nezaloguje na webu, takže se tváří jako že je stále v mé kešce.
Upozornit, respektive poprosit o nápravu toho, kdo jej odnesl nestačilo.
Jde nějak vymazat z keše? Mrzí mě to vůči těm, kdo si tam jdou pro nějakou zajímavou věc a ona tam není.

Díky za rady

Jestli víš kde je, tak ho odtamtud vzít a přes write note ho dát tam, kde teď je.
A když nevíš, pak ti zjevně nezbývá než počkat až jej ten kačer zaloguje, či až jej zaloguje kačer, který jej najde jinde.

no TB z cache nevymazes, je to dle meho spise zalezitost ownera toho TB nez ownera cache…pokud te to trapi, muzes kontaktovat onoha kacera, ktery TB vzal, ale nezalogoval (tedy spise neodlogoval)…ale jinak mam pocit, ze s tim nic moc neudelas…

log "Mark as missing"

To je ale blábol.

Jaký blábol? Smím vědět co navrhuješ ty? Mně tohle příjde naprosto pravdivé, žádný blábol.

Zdá se, že dotyčný čte i tento post. Děkuji MU ať již šlo o opomenutí, nebo o cokoliv jiného, za zalogování vyzvednutí, i když dodatečně.
Můžu klidně spát :slight_smile:

Protože i jako owner keše můžeš dát missing log, když se TB v keši nenáchází. Moc čast (a hlavně rád) to nedělám, ale občas není zbytí.

O promin, ze jsem se snazil pomoci svymi mrzkymi znalostmi :o
Kdyz jsi tak chytry, tak bys to mohl vysvetlit sam a ne jen blbe kecat

I majitel cache může označit TB jako "missing". Už je to tu koneckonců jednou napsané.

edit:
Více třeba tady: http://support.groundspeak.com/index.php?pg=kb.page&id=152, nebo určitě i někde ve zdejší wiki.

A teď koukám, že už i podruhé od LudaL :slight_smile: Tak třeba se někomu bude hodit aspoň ten odkaz.

Děkuji za radu a odkaz. Skutečně jsem toto dříve nevěděl, myslím že je to napsané opravdu jasně. Jen by to chtělo, aby se majitelé kešek občas zajímali o obsah svých skrýší.