Jak na needs maintenance na cizí keši

Popíšu situaci - starší keš, ne moc navštěvovaná, celkem hezké místo, žádný důvod něco měnit(archiv apod.), označena jako needs maintenance. Owner se už leta nehlásí, adopce není možná. Jak odstranit atribut needs maintenance po údržbě? Může jen owner nebo je i jiná možnost - myslel jsem třeba reviewer po upozornění, nebo to jde i při logování? Díky zdeziz

GC keše? paušálně lze odpovědět že smazat může pouze autor NM logu nebo owner.

A jeste bych tam pridal i reviewera.

Ano. Ale pokud log nevadí nebo nespoiluje tak bych s tím rw neotravoval.
edit: a někdy je dobře když si někdo může přečíst co se dělo a proč.

A já dodám, že smazáním logu NM atribut nezmizí. Zmizí jen tehdy, když vlastník listingu napíše log Owner Maintenance. Jinak tam asi zůstane navždy. Viz zde nebo zde.

A já dodám, že na ten švýcarský kříž owneři všeobecně kašlou a atribut tam nechávají, i když údržbu provedli. Zapomenou napsat log Owner Maintenance.
Mne to tedy docela dráždí a občas někomu napíšu, aby si to opravil.

hamaci .. tak to je ten lepsi pripad, ale sou i taci co na to kaslou a udrzbu neprovadi a ikonku ignorujou .. a kdyz udrzbunahodou provedou, tak pres WN a realita je takova ze tam stejne nic neudelali :smiley:

Miluji bonzáky…

proc bonzaky? ja se rad dozvim ze uz dosel logbook, nebo ze keska je fuc (to me nepotesi, ale taky je dobre to vedet) .. sice vetsinou proletim vsechny logy, ale need maintenance je lip videt :slight_smile:

technicka: to ze napises log owner maintenence, ikonka nezmizi, musis ji rucne vyhodit v editaci atributu

Jses si tim jist? Sice jsem to resil jen jednou, ale podle mne po logu zmizela a nevybavuju si zadnou editaci atributu.

Me zatim zmizela VZDY po logu owner maintenence. Asi mam jiny GC… :smiley:

Nemáš pravdu, jediný způsob je logovat údržbu keše.

Cha cha, a mě zase zaráží, že Vás to tak sejří, ikonky sledujete (já si jich obecně nevšímám), ale žebyste, když už na místo jdete, na kešce provedli údržbu a ownerovi tak pomohli, tak to raději budete čeka a pak ownera ještě spucujete… :frowning:

Včera jsem na své keši provedl Owner maintanance. Dneska, po přečtení předchozích příspěvků, jsem to zkontroloval a ten atribut Needs maintanance tam pořád byl. Musel jsem ho vyhodit ruční editací atributů.

Tak to zřejmě mají po úpravách nějakou chybu. Sami píšou v instrukcích a nabádají majitele keší, ať používají Owner Maintenance, aby atribut zmizel. Já jsem měl NM na svých keších jen jednou. Tenkrát atribut normálně zmizel po zapsání OM.
Podle mě bys snad ani neměl mít možnost přidávat či ubírat tento atribut pomocí úpravy atributů. Rozhodně si ho tam sám nemůžeš přidat. To jsem zkoušel.

Pokud to nefunguje dle pokynů GS, napište jim o tom do zpětné vazby (Feedback - odkaz na levé straně stránek GC.com).

Čti pořádně.
Tady nejde o rozbité kešky, které potřebují údržbu, ale o opravené kešky, u kterých owner nenapsal log typu Owner Mainenance a u kešky teď bude navěky svítit výstržný křížek, že je rozbitá.
To, že ty osobně na ikonky nekoukáš je mi celkem buřt :slight_smile:

aha, tak asi pravdu mam, ze? B)

Trošku OT, ale k tomuto bych chtěl říct

Vypravili jsme se jednou na Kamenickou divočinu [cache]GC1RRG5[/cache]
Těžký terén prudkým kopcem dolu po kamenech, listí, no síla. Samozřejmně že signál nebyl nic moc, tak jsme hledali podle podrobného hintu. Když jsme ji asi po 30 minutách našli, tak jsme byli zklamaný:( Byla to plechová pixla, zrezlá, plná vody. Tak jsme se rozhodli že uděláme autorovi ůdržbu. Nosíme s sebou krabičku s dárkama, razítkem a pod., tak jsme do ni dali pár papírů, nějaké ty drobnosti a dali jsme ji místo té plechovky. Doma jsme autorovi napsali co jsme udělali a on nás ještě spucoval jako proč jsme to dělali, že nepočítal s tím že na ni někdo bude chodit, tak tam nechtěl dávat kus plastu, ale dal tam tu kovovou aby se po čase sama rozložila. Na jednu stranu chápu že chce šetřit přírodu, ale na druhou stranu nechápeme proč ji tedy zakládal když nepočítal s tím že na ni někdo bude chodit.
Mno tak to jen tak. Jo a když jsme mu napsali že ji klidně adoptujem tak na to ani nereagoval. Jinak je to moc pěkné místo.