Ahoj,
Tehle blb:
http://www.geocaching.com/profile/?guid=462b19d0-c450-403a-98cc-b2922e1ed2d4
U sebe má TB přes 4 měsíce… Občasné bombardování maily probíhá, psal jsem kde se dalo… a nic. Možná má mail v profilu k ničemu, možná neumí anglicky, možná na mě jen kašle…
ale chtěl jsem se zeptat: nevíte o nějakém německém fóru podobném tady tomu našemu, kde by šlo hledat pomoc? U portugalců tohle nebyl problém, ale o němcích jsem skromným googlením jsem nenašel nic. (ani fórum, ani o něm, má neprůstřelný nick, krom skypu nemám vůbec nic.)
Napadla mě ještě německá část ofic. fóra, ale přeci jen, nějaké lokální by bylo lepší (je někde od Frankfurtu)
Díky moc za každý tip!
To vypadá dobře! Snad ho v Hessen někdo zná a oni zkousnou angličtinu.. Díky moc!!
Kdyžtak translate.google.com ![]()
Google translate samozřejmě používám, ale když si uvědomím jak překládá do a z češtiny, snad pochopí ten šmejd aspoň hlavu a patu… zítra jim tam něco napíšu…
Když jednou držel jeden Holanďan rok můj GC tak jsem mu napsal WN do jeho keší a TB, ve smyslu ať se mě ozve. Jinak si dej bacha ať jeho odpověď nespadne do spamu.
Jeho pixly mě napadly až včera dost pozdě večer, vyhrabal jsem jednu německou tradičku u které má poslední found-it a pak už jí nikdo nenašel… hlodalo ho svědomí tak jí měl na watchlistu, ten mu naštěstí přišel takže už se ozval…
Včera jsem do těch jeho pixel chtěl i psát, ale teď ty owner maily tak chodí/nechodí, tak kdo ví kde by skončil.
btw. jak stihl připomenout - byly to jen 3 měsíce - tímto se mu omlouvám za těch 30 dní navíc co jsem mu neprávem přišil ![]()
Snad to už bude OK, na fórum ani nedošlo, každopádně díky moc všem!!
Trochu to odlehčím
: Na němce jedině s bejkovcem, i kdyby TB nedržel.
Prostě každej z nás má aspon jeden nesympatickej národ, někdo Italy pro jejich hlučnost, někdo Rakušáky pro jejich nazdobené pelargonie, někdo američany pro jejich povýšenecké cpaní se všelikam a někdo němce pro jejich všechno. Ač už dlouho Brňák, narodil jsem se a dlouho žil v Ústí nad Labem, čili přes kopec do Německa a na Němce mám přímo alergii.
Omlouvám se za malý OT, ale prostě název vlákna mi osobně připadl natolik inspirující, že jsem to napsat musel. B)
Mno náš TB zase už čtyři měsíce drží nějaký Francouz. Měl už nacestováno docela dost kilometrů a pak ho vyzvedne nějaký blb je konec. Mailování do profilu ani do logu nezabírá. Takže jsem ho dal mezi zatoulané a je konec. Nechápu,proč někteří tohle dělají,ale stává se to.
Když je to blb s 19 found-it tak se asi moc krom psaní přes profil nadělat nedá no
Nejlepší by bylo odchytnout jeho coin a hezky výměnou vypustit ![]()
Ale jinak nevěště hlavu - spamovat profily, keše, mrknout do logů (hlavně u eventů se dá lecos vyčíst), tahat ty šmejdy po všech fórech, najít někoho kdo je zná … pokud ty TBčka vážně nesbírá naschvál - a to by je asi ani nelogoval… nějak se to vyvrbí…
Maily poslané přes profil (alespoň tedy mě) padají do spamu dost často - alespoň co se tohodle TB týče, tak snad každý druhý mail nedorazil…
@hauskaa - nic než souhlas !! ![]()
Co mám zkušenost s tou svou troškou železa, tak to Němci a Rakušané moc nehrotí. Tu se někomu doma zasekne lizard na půl roku, jinde coin na tři měsíce - člověk si zvykne. Pokud to nedojde do extrému, kdy kačer z nějakého rozmaru hamouní doma další a další cestovatele, tak je pořád je lepší, když track zakysne ve spárech líného kačera, než ve chřtánu kešky požíračky.
A aspoň vím si nemusím dělat hlavu z toho, když mi germánský cestovatel zůstane v šuplíku o nějaký ten týden déle ![]()
2 Hauskaa: Já Ti rozumím, občas mám takovou alergii na brněnské naplaveniny ![]()
Checht! Tři měsíce Tě rozhodily? ![]()
Jeden španělský blb v Barceloně má náš geocoin už rok a půl a tvrdí, že mám být v klidu, že minci nechce ukrást, ale že v Barceloně jsou samé mikrokeše, že jinam nejezdí, že je nemocný, a že, a že…
Nakopat ho je málo, přeci si kvůli coinu nenaplánuju dovolenou do Španělska, ačkoliv…![]()