Takze, kdyz to schrnu: Vetsina starsich obyvatelu geocachingu doporucuje zakoupeni PM, a tim padem nezavislost na Gc.cz. Vzhledem k tomu, ze to asi opravdu jinak nepujde, KOUPIM SI PM Vim, ze se to tu uz resilo, ale muzete mi nekdo ZPROSTREDKOVAT PLATBU? Nemam v cechach zadny bankovni ucet, nekomu bych to dal cash… Koukam, ze pocket queris jsou v user friendly formatu .gpx, to mi do google earthu pujde…
Pokud je tu nekdo ochotny a svolny, budu moc rad. Kontakt mam v profilu… DIKY
To se dá platit i mezinárodní platební kartou. Nemáš ve svém okolí nikoho, kdo má kartu, zaplatil by třicet dolarů za roční členství a ty jsi mu dal české koruny? Viz tato stránka: Geocaching - Become a Premium Member
Pro mě za mě bych ti to mohl koupit. Jestli chceš, napiš mi mail. Pošlu ti číslo svého účtu a až na něm od tebe uvidím ekvivalent třiceti dolarů v korunách, tak to přes svůj PayPal u Groundspeaku zaplatím. V hotovosti to ale asi nepůjde. Soudě dle nalezených cachí, pohybuji se trochu jinde.
Vidim, ze Seedcorp je student CVUT FEL jako ja, takze platbu mu mohu klidne zprostredkovat (sam uz chvili PM vyuzivam)-tedy pokud uz nepozadal nekoho jineho :-). Zadny problem to neni, no a pokud se domluvime nekde u kompu ve skole ci primo u me na koleji Strahov (ci jinde kde je internet), neni problem do zakladu PQ a dalsich PM funkci na miste zasvetit hned po predani hotovosti a provedeni PM platby pres PayPal (to je minutka).
Nabidka zprostredkovani platby plati i pro dalsi radobyPM cachery v oblasti Strahova a dalsiho okoli. Nebojte, dealer Groundspeaku nejsem, ale PM vyhody se mi holt libi bez ohledu na to, zda mistni cachemapa funguje ci ne
Taky se to da zaplatit klasickou postou. Ve smenarne koupis 30$, das do obalky a posles doporucene na adresu Groundspeaku, viz http://www.geocaching.com/subscribe/ az dole. Doporuceny dopis do USA stoji kolem 40Kc a je v tom i pojisteni na 1000Kc. Nevyhoda je, ze mezi odeslanim a aktivaci v mem pripade ubehl mesic…
a kde sa vo vlakne ukazalo, ze pani propagatori PM vlastne ani nevedia, ako platit do USA :))) V pripade pm event cache vobec neslo o samotne PM, to nejako nebolo pochopene
No tak to zase prr. Vsechny pozadavky podkaceru, kteri se chteli promenit v nadkacery byly uspokojeny a realizovany. A to prostrednictvim VISA plateb. Jen jsme neprovadeli platby via PayPal. Tak co je to zas za narazku ?
Stejne bych hrozne rad videl HQ Groundspeaku dnes nebo zitra, kdyz prijdou po vytraveni krocanu do prace, zjisti, ze jim pribylo par set ceskych PM a pak vyhrabou ze svatecni posty e-mail, ze geocaching.cz chce jednat o legalnich dodavkach dat
Cimz nechci nekoho zrazovat od koupe PM, muze se jeste hodit i tady - takovy geocacheuk.com, ktery jsem v jinem vlakne zminoval jako optimisticky vzor, ma mapy a statistiky pro vsechny registrovane a GPX downloady pro gc.com PM.
no narazka je na zaklade toho, ze mam dobru pamat, ale ok, vyhladal som si to vo forach a presne citujem Matyho
“OK, ja tohle beru na sebe, jakozto “financnik” skupiny PITR-PCROmeo-Maty-Kucka…proste s kartou DinersClub, Visou od sporky a Mastercard od KB to nejsem schopen zaridit…snad mi nedaj padaka:)”, samozrejme vlakno pokracuje, je to vlakno: http://www.geocaching.cz/Vlakno.aspx?id=23935
Kurna jaky hovado, pise mym Nickem!!! Tohle forum uz jde opravdu do kytek, text nahore jsem nenapsal! Nevim, co se tu deje za prasarny, to je fakt drsne, kazdy uz si tu pise pod jinym Nickem! Pro vsechny, jestli nebudu mit zluty ativni nick, tak jsem to nepsal ja. Jinak zdravim vsechny opravdove geocachery.
Dekuji vsem za ochotu při ohlasu na původní účel tohoto vlákna. Domluvil jsem se s Minarjem, pac jsme oba na FELU, a tam se to vyresi jednoduse a hladce:)) Zdar