Jak na štítky s číslem

Zdravim,
potreboval bych na vetev pripevnit stitek s cislem, tak aby tam bezudrzbove zustal. Nechce se mi privazovat petky a v petce cislo. Videl jsem nekde kovove stitky s vyrazenym cislem. Jak se k nim dopracovat?

Takovy stitek bych uz privazal na misto kam potrebuju. Nemate prosim tip? Ja jsem zvykly spis pracovat se drevem, ke hrackam s kovem moc pristup nemam.

Diky za tip.

vystrihnout z kousku plechu a raznicema vyrazit :slight_smile:
melo by se to dat udelat v kazdem zamecnictvi :slight_smile:

Vezmeš kus plechu, raznici s číslem a kladivo a pak stačí několik ran. Pokud něco z toho nemáš, zkus si sehnat v okolí nějakého zámečníka.

Tož kladivo mám. Raznice atd ne :frowning: Zamecnici po ruce taky bohuzel.

Koupit se to nekde asi neda (myslim stitky s predrazenymi cisly)?

Jeste me napada, mozna by to slo vnejaky firme, kde vyrabej stitky na dvere, vyryt potrebne cislo. Vetsinou zakazky sbiraji tam, kde delaj i razitka, zkus se poptat. Jak s cenou, netusim, rozhodne je levnejsi vyse zminena raznice s cislama. Ale kdyz raznice nejsou…

To zas bude nový přírůstek ve Valašském T5 Funparku co?
Opravdu to zkus u zámečníka, budu to teď řešit také… co se týče těch gravírovaných štítků, dělají je třeba v Integře na Soudní… ale je to zbytečně drahé.
Sehnat kus pozinkovaného plechu ve šrotu snad nebude problém.

No jo no. V hlave takovych planu a ted kdyz nam zacali chodit aj lidi, tak spekuluju uz nad konkretnimi resenimi :slight_smile:

Diky za tipy. Poptam se v okoli po zamecnikovi s raznici. Samotna raznice s cisly stoji cca 600,- a to je pro mne zbytecna investice.

Hele a co Vašek, jste ho sice z VB vyloučili :wink: ale na jedné keši štítek s vyraženými souřadnicemi měl… zkus se ho zeptat.

Mi rikej, ze kolem sebe nemas nikde zadne kopirovani klicu? Tam Ti to udelaji na pockani za par haleru…

EDIT: Ted jsem koukal na aukro a samotne cisla tam vychazi do 150 + 50 postovne, takze celkem lacez…

Umím na hliníkový plech (tvar vizitky nebo kruhu s různým průměrem a povrchem) vytisknout prakticky cokoliv, barva je v laku, takže s výjimkou extrémně hrubého zacházení se to nepoškodí. Odkaz, jak to asi vypadá: http://www.tiskem.cz/cz/nejcasteji-zadane-produkty/vizitky-expresne/kovove-vizitky

Hmm a vydrzelo by to venkovni podminky? Na vetru, desti, snehu, ledu, namraze, slunicku? Jak dluho?

A dala by se kusova vyroba (cca 8 ruznych cislicek na 8 kovovych platecku 3x4cm)?

další možností jsou "psí známky" ty co se nosí krku kvůli případné identifikaci- cena není nejlevnější, ale dokáží tam vyrazit v podstatě cokoli.

Raznice byvaj celkem beznou vybavou skolni dilny, takze zaukolovat ditko:-)

Kusová výroba je možná, odolnost venku slušná.

A natisknes mi X-tou kopii mych Tbcek, ktere jsou buhvi kde a u koho? :slight_smile:

Jasně, pošli obrázek a pošlu výsledek.

Já myslím, že osm krásných digitálních čísel bys snadno vyklepal sám do plechu šroubovákem.

římská čísla jsou pro tohle přímo stvořená :wink:

Jen pro upresneni. Potreboval bych natisknout stitky s trackovacim cislem. Uz se mi ztratila i kopie, ktera je ke kazdemu TB. A zrovna nedavno jsem mel v ruce podobne reseny travelbug, jen byla cisla hrube razena na kusu hlinikoveho plechu :slight_smile: Tisk by se mi zdal takovy "cistsi" :slight_smile:

U své cyklomultiny [cache]GC23Q47[/cache] jsem použil plastové štítky. Jsou v terénu asi jeden rok, naprosto bez problémů. Vyrobila mi je nejmenovaná pražská firma, která je zároveň oblíbeným výrobcem CWG. Cena byla 30 Kč / ks + DPH. Doba dodání asi týden.