Zdravim,
potreboval bych na vetev pripevnit stitek s cislem, tak aby tam bezudrzbove zustal. Nechce se mi privazovat petky a v petce cislo. Videl jsem nekde kovove stitky s vyrazenym cislem. Jak se k nim dopracovat?
Takovy stitek bych uz privazal na misto kam potrebuju. Nemate prosim tip? Ja jsem zvykly spis pracovat se drevem, ke hrackam s kovem moc pristup nemam.
Jeste me napada, mozna by to slo vnejaky firme, kde vyrabej stitky na dvere, vyryt potrebne cislo. Vetsinou zakazky sbiraji tam, kde delaj i razitka, zkus se poptat. Jak s cenou, netusim, rozhodne je levnejsi vyse zminena raznice s cislama. Ale kdyz raznice nejsou…
To zas bude nový přírůstek ve Valašském T5 Funparku co?
Opravdu to zkus u zámečníka, budu to teď řešit také… co se týče těch gravírovaných štítků, dělají je třeba v Integře na Soudní… ale je to zbytečně drahé.
Sehnat kus pozinkovaného plechu ve šrotu snad nebude problém.
Jen pro upresneni. Potreboval bych natisknout stitky s trackovacim cislem. Uz se mi ztratila i kopie, ktera je ke kazdemu TB. A zrovna nedavno jsem mel v ruce podobne reseny travelbug, jen byla cisla hrube razena na kusu hlinikoveho plechu Tisk by se mi zdal takovy "cistsi"
U své cyklomultiny [cache]GC23Q47[/cache] jsem použil plastové štítky. Jsou v terénu asi jeden rok, naprosto bez problémů. Vyrobila mi je nejmenovaná pražská firma, která je zároveň oblíbeným výrobcem CWG. Cena byla 30 Kč / ks + DPH. Doba dodání asi týden.