Jak nahrát fotografie k listingu?

Pokud se to zde už řešilo, omlouvám se, nemám sílu pročítat se vším. Klidně mě pouze někam přesměrujte a tohle zamkněte/vyhoďte/zrecyklujte/zkrmte králíkům… jak je libo.
Jako že většinu funkcí gc.com jsem bes větší újmy na počítači a psychice objevila metodou pokus-omyl, tohle se mi prostě nepodařilo zjistit. A všemocná Wiki očivině také mlčí. Jak jako owner cache nahraji obrázky k listingu, aby se mi na ně potom úplně dole zobrazily odkazy?

EDIT: Ještě jsem zapomněla, že je tam chci hlavně abych je pak mohla dát do listingu a nechce se mi je nahrávat někam jinam. Takže napsat poznámku a k tomu to nahrát by bylo také možné. Ale tohle očividně jde, takže mě zajímá jak:).

to bude volba "upload images" v menu Navigace které je vpravo na stránce tvého listingu (ale v praxi jsem to zatím neužil, takže nevím jistě)

No tak moment. Že by to bylo tak jednoduché? Že bych si toho opravdu nevšimla? Není možná. To tam předtím nebylo!!!

Děkuji, je mi trapně

Nemusi Ti bejt trapne :wink:
Ja jsem to pred nedavnem taky resila… Nehrala jsem je na volne pristupny server prave pro tyto ucely a rewiever me upozornil prave na moznost UPLOAD IMAGE a link vlozit do html kodu, ve kterem lze listing napsat. Podarilo se to a chodi to.:stuck_out_tongue: