Ahoj, vím, že to tu možná už bylo řešené v jiných příspěvcích, ale pořád to nějak nemůžu pobrat a navíc jsem toho moc nenašla.
Právě jsem si pořídila GPS Oregon 300 (prosím nechci vědět vaše názory na tuto GPS ) a chtěla bych se naučit, jak si na ni nahrát listigny mých vybraných keší.
Chtěla bych tímto poprosit o jednoduchý a podrobný návod, jak na to - jestli potřebuju spešl program, kde si ho stáhnout, jak to nastavit apod. Jediné co vím je, že na Geocaching.com je u výpisu ikonku GPSky, která signalizuje, že si můžu listing stáhnout, ale to je asi tak vše - víc mi nefunguje a nevím jak na to.
Včera změnili vzhled, takže udělátka jako cachelist přestala fungovat. Za čas se to vyřeší, snad. Pro Basic Membera se toho přímo ze stránky stáhlo vždy minimum.
Šlo to přes geoget, ale předpokládám, že tam teď stahování nejde také.
protože jsi neplatící uživatel, máš to těžší. Nejjednodušší cesta je připojit GPS k počítači, zobrazit si listing a kliknout na Send to GPS. To by ti mělo fungovat. Ale takhle se ti nahrajou jen souřadnice keše. Listing se stáhne jen platícím uživatelům.
Zřejmě existují "udělátka", která to nějak komplikovaněji umí taky, ale jak píše mpik, jsou nové gc.com stránky a většina programů "třetích stran" teď nějakou dobu (do aktualizace) nepojede.