Jak najít kontakt na kačera který nezalogoval Vložení TB

Prosím o radu , v kešce jsem vyzvedl TB přidal jej tam raa.radim .
Bohužel jej nezalogoval , tedy vlastně tam není. Já jej mám doma a nevím si rady .
Rád bych kontaktoval kačera ale nemohu ho najít .

Jak postupovat . Díky za radu , nerad bych aby se u mne zaseknul ..
PS poslední jeho stopa je ve Zlíně , já vyzvedl u Jičína

Tenhle kacer Geocaching > Groundspeak - User Profile ?

Misto nicku na konci si muzes za = dat jakykoli jiny, najde ti to jeho profil na gc.com (napr. http://www.geocaching.com/profile/default.aspx?u=brazajar pro muj), a cely to vloz do adresniho radku prohlizece…

dalsi moznosti je vyuzit moznost grab it a TB tzv grabnout na svuj nick, nasledne ho vlozit, kde si ho nasel a opet vyzvednout.
Taky zalezi na case, jak dlouho uz v krabicce ten TB je - pokud je tam den dva, tak se da predpokladat, ze se dotycny nedostal k netu k zalogovani a jeste bych pockal. Pokud je to treba mesic, tak bych volil moznost grabnuti.

Dekuji za info. Zkusm chvilku pockat. Kacera nasel a poslal zpravu. Jiste dojde k naprave. At se dari I tobe. Karel.

Já bych počkal týden i dva. Teď, v době dovolených to není výjimka, že kačeři loví bez přístupu k netu. Pokud TB pošleš dál, tak k němu přilož lístek, že ho vkládáš, ale čekáš na zalogování předchozího kačera a totéž dej jako write note na webu k TB jako informaci pro majitele, že se něco děje (alespoň tak to řeším já). A jestli se víc než dva týdny nic dít nebude, pak bych neváhla, dal Grab It a poslal dál i virtuálně.

Ještě bych doplnil, že po grabu bych ho vložil pomocí Note do keše, odkud jsem ho vybral a pak regulérně vybral. Tím bude jeho trasa správná. Ale je to jenom detail.

Z profilu raa.radim lze vyčíst: zacházet s trackables umí, momentálně má ve svém inventáři 3GC a jedno TB: [tb]TB212FY[/tb] Pokud je to ono, počkat max tři dny. Víc bych sebe ani travelbuga zdržovat nevydržel. Přístup k netu má, naposledy logoval nález kešky včera. Takže já nevidím důvod čekat déle. Když se TB dá bez převodu v inventářích do další kešky, třebas jen s tou WN poznámkou, tak další nálezce bude muset taky čekat, čekat a furt se bude jen čekat, až na to všichni zapomenou a Bug se ztratí v propadlišti dějin.

Jsou lidi, co grabnou TB ani ne den po ulozeni :-(. Taky se mi stalo, ze jsem dala odpoledne TB do kese a nez jsem dojela vecer domu, tak jsem mela maila co se deje, ze jsem jeste nezalogovala :slight_smile: - ale tohle mi nevadilo, byla jsem rada, ze me nejdriv kontaktovali (i kdyz takhle hned), nez ho hned grabnout.