Každému se občas určitě stane, že někde u kešky narazí na podezřelou postavu Čekáte v povzdálí, až vyklidí pozice pro vás nebo jdete za ním a oslovíte ho? Jak ho oslovujete?
Setkal jsem se s tím, že mně oslovil kačer "Taky hledáš krabičky?", "Honíš tady satelity?" "Keším zdar!" "Ahoj, našel jsi to?"
No, tož moc jich věru nepotkávám, ale "ahoj, myslím, že hledáme to samý" bylo snad první, co jsem slyšel při setkání. Pokud vidím, že se pohybují kolem místa, kde očekávám finálku, chvíli raději čekám, ale po delší době přijdu blíž.
Mně se osvědčilo "Hledáš/hledáte něco?" Cacher se obvykle chytne - většinou stačí eye contact a je jasno. No a když to není cacher, tak buď nic nehledá nebo mu může člověk pomoct to najít aby brzy vypadnul
Naposledy co jsem oslovoval tak jsem se postavil asi 2m od kacera který práve dologoval, stál jsem a stál on zašrouboval skrýš a chtěl vrátit..a já stál a stál a bavil se s boo21 jestli jako tam dotej hospody nebo tam..po chvilce jsem se ho zeptal:"Budeme ti tady takhle vadit??" On se na mě nechápavě podíval, za váhal a řekl:"Ne, proč by jste měli?" A koukal na mě prostě nechápavě jak puk:-) Na to já mu řekl, že jestli mu nepřekážíme při schovávání…to už mu to docvaklo a řekl…no asi ne:-D pokecali jsme a rozešli se v míru:-D Byl to owner měnící logbook
Ehm, uz se mi stalo, ze jsem nekoho videl, kdo vypadal jako kacer, ale nebyl kacer, proste mudla… A to jsem si byl jisty, ze tam hleda kes, zvlastni bylo, ze v logbooku nebyl a kes najit musel, byla to lehka schovka. Problem byl, ze nebylo presne videt, co tam dotycny delal…
Hele, co tam hrabeš !?! Nejlépe použít v noci a na dotyčného pořádně posvítit.
(Pro ty co nemají příliš smysl pro humor - toto je jen hloupý vtip a nemyslim to vážně.)
Mno vlastně jsem ještě neměl možnost někoho oslovit. Pokaždé někdo oslovil mě :). Jinak jsem byl oslovován víceméně obyčejně - "hledáš poklad?", nebo třeba jen mávnutím GPSkou na dálku. "Taky, taky?" se mi moc líbí, někdy to doufám použiju =)
Dnes jsem rano cestou z aikida videl parek kaceru u kese [cache]GCW7VN[/cache], kteri marne premysleli, kde by ta krabka mohla byt, tak jsem prohodil jen "musite dovnitr", pan se usmal a po chvili se snad dostali do arealu. Jeste na nas zamaval GPSkou, kdyz jsme byli na prechodu. [;)]