Zdravím, jak v tomto případě postupovat? Moje jediná mince přeletěla do USA kde jí sbalil nějakej Amík s více než 3000 nálezy, z cache jí vzal 30.11.2006 a mezitím nalezl přes třicet dalších cachí ale nikam jí neumístil, na maily neodpovídá. Angličtina není moje silná stránka a jinak než přes PM se na něj nemohu dostat?
Tady je kazda rada draha. Neco podobneho se mi stalo taky, muj coin byl takhle zaseknuty pul roku. Ale povazuju spis za vyjimku, ze se nakonec podarilo ho zachranit. Vetsinou je to asi v haji.
Mesic ale jeste neni tak dlouho. Pokracuj v bombardovani maily. Snaz se ziskat i jiny kontakt nez pres groundspeak. Jit s tim na fora je dobry napad, ale realizovany na spatnem miste - zkus s tim vlezt na U.S. fora, tedy nejlip asi primo na geocaching.com. Muze se najit nekdo, kdo dotycneho zna a da ti treba prave ten kyzeny jiny kontakt (je neco jineho, kdyz sve zdvorile zadosti o propusteni coinu posilas na jeho GC account mail, ktery dost lidi asi ignoruje, nez kdyz mu je posilas dejme tomu na pracovni email. :] nejake ohledy na city dotycneho, jeho prava nebyt spamovan atd. bych v teto souvislosti nechal stranou). Muze se dokonce najit nekdo, kdo dotycneho zna a promluvi mu do duse, nebo od nej ten coin vyzvedne, kdyz je tak zaneprazdnen a nemuze ho poslat dal. Velky problem ale je, jestli dotycny (jak naznacujes) cas cachovat ma, na coin nezapomnel, ale proste se mu zalibil do osobni sbirky… :[ /// pokud bys mel problem sesmolit nejakou vyzvu do toho emerickeho fora v anglictine, sesmol ji (co nejstrucneji) v cestine a treba mi ji posli, muzu ji prelozit.
Ja bych taky mesic jeste nevidel tragicky. Nedavno jsem tady taky poplakaval nad svym TB kterej pres mesic byl u jakehosi Holandana a dneska uz putuje kdesi u San Diega v Californii.
Nakolko ma ten Amik za posledny rok priemer 5 nalezov denne, spolu 255 TB/minci logovanych, tak je skoro iste, ze tu tvoju medzi tym vsetkym niekde zapotrosil (zabudol, niekde mu zapadla). Mozno ju aj niekam vlozil, a zabudol logovat a teraz si uz nepamata kam… Asi nieco z tohto, snad ju skor, ci neskor najde, on alebo niekto iny. Ak by si ju chcel nechat, vobec by nezalogovat jej vyber, toto sa stava, bohuzial, ovela castejsie a nadej na znovuobjavenie je mizerna.
Mame ve statech take jeden GC - dotycknou cacherku jsem bombardovala e-maily tak dlouho, az mi odpovedela neco ve smyslu ze nas coin si vzal jeji otec a ye ho nemuze najit a az ho jednou, nekdy najde, dali ho znova do obehu…
Coz v podstate znamena, ze je v cudu a delat nemuzeme vubec nic:-(
Dalsi coin nam nekdo (nejspise uzivatel s nickem Chrochtobuzna) odcizil z “golfové” keše v Klánovicích, ale ten na e-maily neodpovídá pro jistotu vubec:-(
Zaujalo mě San Diego. Mám TB asi půl roku zamrzlý kdesi v Kanadě a jeho úkolem je dostat se právě do San Diega. Navíc, můj český GC zmizel už před 3/4 rokem na Moravě. Zkrátka - když už jsme poslali něco do světa, je třeba počítat i s takovými konci.
Ten mousewitz je nejspíš jeho žena nebo tak něco, protože jí má na fotce v profilu. Pokud bys mi pomohl s tím přeložením, budu ti vděčný. A zrovna tak jsem vděčný Vám všem za rady.
I s touto možností jsem počítal, ale když pak kontaktuješ toho, kdo má tvůj coin, nebo TB u sebe, reaguje, slibuje nápravu a ono 3/4 roku nic, to je opravdu výsměch… Že prý ztratil GPSr, na novou nemá a když jsem mu poradil ať dá TB do již nalezené kešky, tak prý žádnou bez pomoci satelitů nenajde. - To je zkrátka k neuvěření!!!
Ze začátku jsem si říkal, proč někdo končí s Geocachingem? Co k tomu geokolegy vede? - Ale již dávno jsem pochopil, že důvod se vždycky najde. Hlavně když někdo zničí několik vašich kešek a sebere TB´s a Coiny, kterými zpestřujete zábavu nejen sobě, ale hlavně ostatním. A nakonec ještě to, když se vše semele v horizontu několika dnů - to opravdu s prominutím nasere!!!
My máme jeden TB ve Švýcarsku od 11.srpna. V říjnu jsem psal tomu kešerovi co ho vyzvedl jestli by ho někam nedal. (a to má TB na sobě přivěsek, že se jedná o závodního brouka co se má pohybovat co možná nejrychleji) Odepsal mi, že teď momentálně se učí na zkoušky a nemá čas. Tak jsem to v prosinci nevydržel a popsal situaci na švýcarským geofóru, a nějací 2 švýcaři mu napsali, aby jako TB někam dal a výsledek je ten, že mi odepsal, že nemá a čas a když ho budu pomluvat na fóru, tak že brouka nikam nedá. Asi si udělám na jaře výlet do Švajcu..
as I have noticed you have reached the next important milestone in your geocareer -
have found xy cache
have found 15 next caches in one day
have found cache rated 4*
have hidden very smart mystery cache
...
It is also very interesting to see how your trackable items run to fill their missions. They are fun for all of us and that is one of beautiful reasons I have a pleasure to play this game.
So congratullation, keep it up!
Cacher xy
The owner of the geocoin/TB you hold for a long time..
A jak postupovat v pripade zmizeni TB? Podle vseho byla nase coccinellka ((TB14Q6C) Travel Bug Dog Tag - Coccinelle) umistena do kesky, do ktere se posleze podivali jeste 3 nalezci. Posledni z nich ovsem do logu poznamenal, ze nas TB tam neni…
Brecet a bouchat pestickama do stolu. To stejne se stalo i memu TB a nic lepsiho me nenapadlo (samozrejme az po dotazu na vsechny zalogovane nalezce v danem obdobi, kteri vsichni tvrdili, ze oni ho nevyzvedli a vetsina uz ani nevideli…)
EDIT> kdyz je to zalezitost stara tyden, jeste si stul a pesticky nenic. Je tu jeste sance, ze TB vyzvedl a jeste zaloguje nekdo, kdo treba zatim jeste porad jezdi nekde po vanocni dovolene… Nicmene, tahle nadeje bude den ze dne mensi a tak v pulce ledna uz zbyva asi jen to bouchani pestickama :[