Jak registrovat a aktivovat vlastní geocoin

Vzhledem k tomu, jsem získal vcelku unikátní výroční medaili,
rozhodl jsem se ji upravit na geocoin, který by byl opravdu unikátní.
Prosím o radu jak získat "Tracking Number" a "aktivační kód" abych mohl provést registraci a vypustit geocoin na cestu. :wink:

Pravidla pro vzhled mincí jsou jaksi dána a vzhled mince schvaluje Groundspeak.

V rámci individuální tvorby - možná bys mohl použít trackovací číslo z jiné mince, tedy ikona zůstane po minci původní. Bylo by dobré neopomenou na minci krom čísla samého též poznačit něco jako "Trackable at Geocaching.com"

Též počítej s tím, že se mince může brzy ztratit, když bude úplně unikátní…

Nový geocoin hodlám řádně označit popiskou a Tracking číslem pomocí gravírování. Uvědomuji si riziko možné ztráty ale pár geocoinů už mi také rukama prošlo a ani mne nepadlo neposlat je dále, budu spoléhat na čest cacherů.
S tou záměnou čísla to není špatný nápad, ale nechám si to až jako krajní variatu. Přesto díky

Myslim ze moc na vyber nemas. Co jsem postrehl, tak trakovaci cisla se prodavaj spis po stovkach. Kup si TB a vyraz na ni jeho cislo, jenom to bude mit porad ikonku toho TB…

Možná se poptat mezi kačery, zda by ti někdo nepřenechal tracking number z nějakého ztraceného GC či TB. Taky uvažuju, že bych takhle oživil svůj ztracený GC

Nebylo by lepsi k takoveto minci, ktera neni oficialni trak.predmet, pridelat TB? Udelat do medaile malou dírku na retizek ci jinak vyresit pripojeni k TB (proto taky TB jsou, ne?). Nejake prebirani kodu z jinych traku nepovazuji za spravne.

I kdyz je to brutalni, tak i moje vlastni posledni GC provrtavam malym vrtackem a k nemu davam na retizku zalaminovanou karticku s info (sama jsem narazila na takovy CITO GC). Dirkou myslim taky snizim jeho atraktivitu pro pripadne odcizovatele peknych minci… :o Nicmene radost z nalezeneho trak. predmetu kacerstvu neubiram…