Jak se kdo dostal ke geocachingu?

Všechny Vás zdravím, říkal jsem si, že by bylo docela zajímavé zjistit, jak se kdo dostal ke geocachingu.Trošku jsem hledal a podobné téma jsem nenašel.
Mne k tomu přivedl můj 13-letý syn se kterým jsem na začátku chodil jen proto,že byl malej, ale postupně mne to naprosto pohltilo a kluka to dnes nezajímá a hledá starej fotr. A co vy, jak jste začínali?

Před 2 lety si manžel moc chtěl koupit navigaci do auta. V jednom letáku, co donesl domů, byl článek o hledání pokladů s navigací. Hrát "šipkovanou" mě vždycky bavilo. Takže zatímco on navigaci do auta stále ještě nemá, já turistickou už ano :slight_smile:

a co třeba tu http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=3&thread_id=5346&pid=48387#post_48387

Jednou takhle volal kamarád že by něco pro mě měl a že se mi to bude líbit. Měl pravdu.

Tak jednoduše, táta přítelkyně a její malá sestra jednou přišli s tím, že našli v lese poklad…původně jsme si mysleli, že si dělají legraci, ale když nám ukázali hodinky, které vyměnili, začalo nám to vrtat hlavou. Tak jsem si dal do Seznamu hledání pokladů a našel GC.com a GC.cz…no zaujalo, tak jsem si koupil bazarový Symbian a GPS modul a začali jsme…pak novou Nokii 5800 a protože mne už přestalo bavit běhat v okruhu 80m, včera mi přišla Vista :slight_smile:

Děkuji a omlouvám se, špatně jsem se podíval.

No, slyšel jsem o ní už kdysi dávno, od kamarádu na airsoftových akcích, ale nějak se mi nedařilo sehnat peníze na GPSku, tak to moc nešlo… pak jsem na to nějak úplně zapomněl… a když loni napsal kámoš, jestli s ním nechci vyrazit hledat kešky, tk mi blesklo hlavou, že už mám vlastně mobil s gps a mapami, tak proč nezačít… :slight_smile: A tak jsem se do toho pustil… Pomalu ale jistě… :slight_smile: