Jak se zaregistrovat??

Poraďte prosím jak dokončit reg. na těchto stránkách. Mám již účet na Geocaching co ale dál??

“Pro vylistování nicku v seznamu je zapotřebí alespoň jeden váš log v Čechách starší než jeden den” - co to znamená??? … souřadnicemi získanými na geocaching.com vyrazit hledat nejbližší cache. - kde na stránkách??? Která to je, zjistíte v hledání podle souřadnic, kde najdete nejbližší cache setříděné podle vzdálenosti - jako od mého místa bydliště??? “Pokud zalogujete nález” - ???

Předem díky.

Log ziskas tak, ze na adrese Geocaching kliknes na “Search for nearest caches from your home coordinates”, pokud sis nejake souradnice ve svem profilu zadal. Pokud ne, udelej to. Muzou to byt souradnice mista kde se prave vyskytujes, pripadne kam mas namireno pri vyletu za pokladem. Ze zobrazeneho seznamu si vyber nejakou kes, najdi ji, zaloguj se do ni na papirovy logbook (seznamu nalezcu) a potom na jeji strance opet nalezene stejnym postupem jako poprve na geocaching.com vyber typ logu “find it”. Tam zapisem do prislusneho pole oznam, zes kes nasel. Pristi den se budes moci zaregistrovat i tady na geocaching.cz.
Mala rada - stejny dotaz nepis vickrat, je to zbytecne.

Jo jo už sem tu nearest caches našel. Takže moc díky za radu! Du na to. Tomik

Mohu se ještě zeptat jakou - Type of Log - mám vybrat? Je to jedno? Nebo “Write note”?

Neni to jedno. “Write note” je poznamka muze se tykat cehokoli, “Found it” je log (zapis o nalezu).
Geocacher by mel cist pozorne, jinak se HODNE nabeha :-).

A co tak zkusit najít alespoň část odpovědí sám? Třeba tady: <a href=GeoWiki>Encyklopedie geocachingu

A dobrý pomocník je i anglicko-český slovník

Amen.

Som zaregistrovaný na GC.com. Keď zadám pri registrácií svoj nick a dám vyhladať ,tak môj nick nenájde.
Je potrebné mať zalogovanú CZ cache? Čo mám spraviť?

Jo musis mit zalogovanou nejakou cache v CR a pockat az geocaching.cz natahne data z geocaching.com.

Tzn. musis najit a zalogovat cache v CR a pockat do dalsiho dne.

Použít hlavu a třeba si projít archiv. Toto už se tady řešilo nejmíň stokrát :frowning:

Napriklad o pet prispevku vys primo v tomhle vlakne.

Ono si konec koncu staci precist i navod primo na strance registrace, dokonce je tam i to, ze je nutno mit tu cache najitou predesly den v Cechach, coz jsem si vcera neuvedomil. Lidi ctete!!! A pak se az ptejte!

Ted kdyz si oficialni navod na registraci ctu poradne, tak opravdu prestavam chapat ty kvanta zmatenych dotazu. Prehledneji a jasneji to snad ani napsat nejde.