Jak se ztráceji GC a TB

Zajímalo by mně jak by jste se zachovali kdyby jste dali do oběhu GC a po krátkém oběhu by zmizel beze stopy, tak se to stalo mému kolegovi.Asi bych posílal jen oskenované kopie i když to není ono já vím a nemrzelo by to tak kdyby se ztratila kopie než ten originál.A myslíte si že krádeže GC jsou jen výsadou Česka?Podle mně se to dost rozmáhá stejně jako ničení keší.

zde mas celé starší vlakno o tomto tematu;)…http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=23&thread_id=11349 ale z me skusenosti muj prvni TB prosel 6 keší a pak se po nem slehla zem..

Díky za info chystám se pustit do světa svůj první GC a tak váhám, ale doma ho nenechám.

Ne, zase tak jedineční nejsme. Když namátkou prohlédnu cestovatele, které jsem na jejich cestě poponesl, najdu kousky, které zmizely v Německu, Francii i USA.
Může nás to štvát, ale to je všechno, co s tím naděláme.
Obávám se, že řada těch zmizení není krádeží, ale obyčejnou nepořádností nálezců. Stačí se podívat, kolik železa se poztrácí po větších eventech. Koule na to, aby přiznal, že někde potratil TB, však má málokdo.

A k tomu rozmáhání se - poklady hledám teprve tři léta, ale nevšiml jsem si nějakého dramatického nárůstu vybrakovaných kešek a poztrácených trackablů.

Je tady to starší vlákno… tak to zamkni a můžeš pokračovat v něm…

Na druhou stranu musím říct, že jsem měl velkou radost nedávno, kdy se náš mikro GC ztratil po pár dnech z naší keše, kde měl zůstat pro všechny návštěvníky. Nikde nic a najednou nový log z Německa a už putuje…