jak smazat nalezené kešky z dakoty 10?

Ahoj,
asi trochu zelenáčský dotaz, protože mám čerstvě garmina dakotu 10 a nevím si rady s jednou věcí: jak se z ní mažou resp. přesunujou do kolonky "nalezené" kešky, které jsem už našel? Předem díky za radu!

No pokud k te ktere kesi navigujes, tak nekde v menu je volba "Nalezeno", nebo tak nejak. Alespon ja to tak u sve 60csx mam. No a v momente kdy kes oznacis jako nalezenou, tak se automaticky presune do "slozky" Nalezeno :slight_smile:

Navigovat > schránky s poklady > záznam pokusu > nalezeno

Příště se polepším, přiznávám se, že občas tu věc na krku někde zapomenu a z toho vznikaj podobný trampoty, jako že nevím, jak vymazat ze stroječku balazený kešky, naštěstí je už ale záhada vyřešena, v každém případě díky za dobrou vůli!

Jen upozornuji, ze takto tu kes pouze presunes z jedne hromadky na druhou. V navigaci bude porad. Pokud ti jde treba o uvolneni mista na dalsi kese, tak to chce jiny postup.

Ahoj, potřeboval bych je dát z navigace úplně pryč, to se dělá jak? Četl jsem, že nějak přes Vymazat->Trasové body… ale to mi smaže jenom trasové body a kešky, které jsem si natahal přes geocaching.com a v navigaci je vidím přes aplikaci určenou přímo pro geocaching. Víte jak teda?

a\ čti návod k navigaci
b\ čti zdejší forum, psalo se to tady už několikrát
c\ připoj navigaci k počítači, přejdi v ní do adresáře \gpx a tam smaž všechny soubory nalezených keší. Jmenují se podle kodu keše…