Jak smazat účet?

Ahoj, dá se tady nějak smazat účet? Díky. :wink:

Čeho, kde, jaký?

Svůj účet tady celkově celý.

Pročpak bys to potřeboval?
Ne, nedá.

Jsem i na geocaching.com a nestíhám "spravovat" oba účty… tady už skoro vůbec nejsem, tak abych tu neměl účet založený zbytečně. :wink:

Ani nějaký administrátor stránek by to nemohl smazat?

he he, koukám, že 4 z 5 příspěvků máš jen v tédle diskuzi… :smiley:
a co se prostě přestat přihlašovat? to každému dojde, že sem "nechodíš", ne? :wink:

Pokud si budeš chtít dělat statistiky přes GG + GStat + AutoStat, tak zde budeš muset mít účet.
Minimálně proto…

Napiš adminovi, ten tě myslím hravě smaže. Třeba http://www.geocaching.cz/contact.php

A to se mi pak bude zobracovat i na tom .com?

a co "to" se ti tam má zobrazovat?

Z GC.cz se na GC.com ve statistikách generovaných přes Geoget zobrazují třeba ty puntíkované mapy.

Registrace na tomto servru snad takove naroky na "spravu" pro uzivatele nevyzaduje, pripadne kontaktuj admina, mam vsak pocit, ze tazatel jeste neni uplne kolem problematiky GC znaly, tedy ze GC.COM = databaze kesi a sprava vlastnich nalezu,

oproti tomu GC.CZ = diskuse v cestine a rozcestnik na dalsi zajimave veci kolem geocachingu…

dr.vota: To "to" mají být ty statistiky.
mpik: A to je všechno bezplatné?
Autacek: To nevyžaduje, ale třeba logovat si ty keše pak musim na obouch serverech.

Ale to všechno, co píšete jsem nevěděl, já tady snad i zůstanu. :wink:

Na geocaching.cz opravdu žádné keše logovat nemusíš a ani to tu nejde.

Prosím tě, jak se logují kešky na GC.cz? To se mi opravdu zatím nepovedlo.

Ale jde, na mapě máš kešku, u ní "Osobní" A tam napíšeš datum nálezu…

Lol, jsem tu už několik let, ale na tohle jsem ještě nepřišel :smiley:
Díky :slight_smile: I když je to úplně zbytečné a k ničemu…

to je pro ty, co si chtěj nechat generovat mapičky nálezů do statistik a nenakydávaj sem data hromadně pomocí nějakého programu.
Prostě zapomeň že tu nějakou registraci máš a je po ptákách.

já tady 99% procent času stejně chodím bez toho, abych lognul. Loguju jen když chci něco napsat do fóra. A nějak jsem si krom mapky nálezů a hodnocení keší (které za mě dělá geoget) nevšiml praktického dopadu na to že jsem / nejsem registrovaný.