Zdravím. Jak se dají stáhnout v jednom souboru všechny kešky např. z Prahy apod. aby se daly jednoduše naimportovat třeba do OZIho? Ručně to tam datlovat je fakt opruz. díky za radu.
Třeba si stahni všechny keše odtud z cahemapy, převeď je pomocí gpsbabel do formátu pro OZIho a je to.
To je dobrý, ale nepřišel jsem ještě na to jak je odsud stáhnout. Nikde žádný aktivní prvek na stažení bodů není…
Za prvé - musíš být přihlášený (pak se pod mapu objeví formulář na výběr).
Za druhé - pod formulářem je nenápadné tlačítko “Stáhnout” (nenápadné proto, že na první pohled vypadá jako pouhý text a ne jako tlačítko)
Přihlášený jsem, jinak bych nemohl psát do fóra atd. Ale ať dělám co dělám, tak nikde žádný formulář na výběr a tlačítko Stáhnout nemám…
Zkoušel jsem jak Explorer tak i Firefox a nic.
das normalne cachemapa a podíváš se skoro dolů, je tam takové světlé tlačítko stáhnout:-)
Jo, už to šlo stáhnout. Ale muselo někde něco habrovat, protože jsem to v žádném z prohlížečů doma ani v práci neměl. Samo že jsem chodil na tu stránku, ale vždy se zobrazila jen mapka a to je všechno..
Ked budes mat stiahnuty GPX z geocaching.cz, mozes priamo GPX importovat do OZIho.
To jsem chtěl, to je supr.. Jen tak mezi řečí, nevíte o nějaká dobré mapě Prahy, případně republiky?
Tak jsem si kešky stáhnul, nainstaloval mapu ČR a pokusil se importovat tenhle gpx soubor. Jenže to padlo po té, co jsem dostal chybovou hlášku, že není tolik volných bodů… OZI má nějaký omezení na počet bodů pro import nebo to jde nějak obejít? díky za radu.
Mě se tam natáhne všechno bez problémů. Starší verze OZIho mi vytuhávala po pokusu o načtení gpx z cachemapy, protože neobsahuje žádné oddělovače řádků, a OZI se s tím nedokázal vyrovnat, takže jsem musel ten gpx po stažení nejdřív otevřít a znovu uložit třeba pomocí EasyGPS. Ale poslední verze OZIho už bere gpx stažené z cachemapy bez úprav.