Ahoj, prosím pomóóc. Máte někdo sílu vysvětlit mi, proč mi nejdou stahnout souřadnice do garmin venture cx? Omlouvám se za svou přihlouplost, ale už opravdu nevím, co dělám špatně. Podotýkám, že sw mám v počítači nainstalovaný dobře, neb do jiné gps taky garmin se to stahuje jedna radost. U této se to tváří, že je staženo succesfuly, ale pak to v tý krabičce nikde nemohu najít. Nevíte někdo, co dělám blbě? Děkuji pěkně Vrátoša
Pred cca pol hodinou bol vypadok na gc.com nebolo to tym?
Porucha mimo vasho prijimaca…
že by, zkusím a děkuji
Hola lidi, plavu v tom, jak svina a nemuzu prijit na to, jak dostanu souradnice kesky z geocachingu do GPS. GPS mam garmin Vista HCX, kdyz si najdu kesku a chci si ji poslat do GPS, tak to nejde (send to GPS) toz jak to funguje? Taky mam program MapSource. Jsem se docetl, ze souradnice kesky se daji stahnout do MapSource a odtud do GPS, nebo to delate jaksi prez skrytotlac…nevim, nevim, porad te nebo napiste konkretne,co potrebuji nebo co musim mit…dekuji za radu
pokud jsou nahrané kešky dále od tvé aktuální pozice tak se ti nezobrazí, stalo se mi to taky, stačí dát změnu aktuální pozice.
taky jsem v tom plaval,ale pak kamarád pomohl,ale jestli máš staženej ten program co se uvádí u SEND TO GPS a máš GPS připojenou ke kompu tak nevim,jedině kdyby byl blbej datovej kabel.A v MapSource by někde měla být ikonka na stažení dat z geo.com a to by pak byla hračka,ale sám to nemám vyzkoušeno,protože mapy mám jinde než net ![]()
Čti vlákno Garmin, tam najdeš odpověď. "3x hledej než 1x se zeptej"
na stotisíckrát děkuji, je to přesně ono, a nejhorší na tom je, že to tam je navrch jasně napsaný "nejbližší aktuální pozici", tak proto se mi v Praze ty chorvatský ne a ne zobrazit. Dík moc