Jak stáhnout stopy z Oregonu do MS - podivné chování

Ahoj, snad mi poradíte. V průběhu týdne jsem nadvakrát absolvoval Šipku, z čehož mi vznikly dvě stopy. Tyto jsem chtěl natáhnout do MS, abych mrkl, jak jsem kličkoval. Po připojení GPS jsem klikl Přijmout ze zařízení, zatrhl příslušná políčka a dal importovat. Místo dvou stop se objevila jediná, dlouhá asi 10 m a trvající cca 10s :frowning: Přitom stopy ve formátu gpx v GPS jsou a pokud tyto soubory přetáhnu na disk a otevřu v MS, stopa se normálně vykreslí. Co vy na to? Mám nejnovější MS, Oregon fw 3.22.

Stopu dlouhou 10 m trvající 10 s máš proto, že je to aktuální stopa, která je uložená, tak jako např waypointy co vytvoříš až v gps, ve složce x:\GARMIN\GPX\current\current.gpx

Když stopu uložíš (a vymažeš), přesune se z current do vlastního souboru gpx .. a na ten MapSource prostě nevidí …

Diky za info - takze jestli jsem to dobre pochopil, je to zalezitost Map Source a je potreba presovat veci jako soubory. Omluva, ze vam vstupuji do diskuse.

jj, taky jsem nějakou dobu tápal a myslel si, že je to nějaké porouchané :wink: Teď po připojení navigace dám v MapSource otevřít…nalistuji uloženou stopu přímo v Oregonu a otevřu… a hned uložím "jako" někam do PC a je to

Díky, Hunte, tohle jsem tušil, jsem rád, že jsi mi úvahu potvrdil.Takže vyřešeno.