[color=red][/color] Prosím poradit jak stáhnout všechny kešky ( nebo alespoň 30km poloměr) do smartcom GPS (tedy *.wpt). Moc to prosím spěchá. Prosím jestli by někdo poradil třeba po telefonu. ćasu je pouze do zítřka 7:00. a je to rychlejší než cokoliv jiného. Zavolal bych. Zatím jsem to přepisoval po jedné kešce a je to pěkná pakárna. Pokud si nechám vygenerovat *.loc, tak ten zase nenaimportuji. četl jsem tady různé návody, ale buď se mi to tak smíchalo, nebo nevím co. [color=red][/color]
Stáhni si program Skrýšotlač, tam zadej kešku v centru kruhu a nastav si okruh podle potřeby. Stáhne se ti to do soubory gpx, který pak můžeš přes gpsbabel překonvertovat do wpt. Další možnost je stáhnout si program geoget, do něj naimportovat ten gpx soubor (můžeš jich importovat víc po menších částech) a z něj to nechat uložit ve formátu wpt.
tak *.jar jsem dtáhl ale nejde mi nainstalovat. Už mám nainstalováno GSAK, Geoget, easy gps. Jediné kde jsem něco natáhl tak je aesy gps, ale tam to nejde vyexportovat do wpt. Nemohl by mi prosím někdo vyexportovat místo horní Planá - Český Krumlov - Rožmberk nad Vltavou do *.wpt souboru? moc moc prosím.
ten jar se neinstaluje, je to přímo spouštěcí soubor
píše mi to neplatný soubor jar.
- Zkus ho stahnout ještě jednou.
- JAR soubory potřebují nainstalovanou JAVU. To máš?
Zkusil bych ještě z http://java.sun.com nainstalovat Java Runtime Environment (JRE) v nejposlednější verzi (tipuju to tak 6.0 u10 :-), jak píše Kolombo.
Jo, a titulek je opravdu výstižný. Takže příště s rozmyslem!
Tak teď fakt nevím, o co ti jde.. Chceš vědět, jak nainstalovat SmartCom GPS nebo jak do něj dostat kešky?
tak jsem musel přehrát javu v PC.už mi to funguje. Dělám to pomocí skrýšotlače a gpdbabel.