Nenapada nekoho, jak dosahnout toho, aby klasicka L&L krabicka byla na zamek?
Vim, ze se prodavaji male kovove pokladnicky na zamek, ale ty jsou dost tezke. Chtel jsem krabicku prichytit magnety (malou 180ml nebo 350ml).
Jedine, co jsem zatim vymyslel, je nejaky popruh, kterym by se krabicka prevazala. Pokud by ale byl jenom jeden, tak by se z nej dala krabicka snadno vysunout. Musely by byt dva krizem, ale to uz me nenapada, jak zrealizovat spolu s tim zamykanim.
a co dat 2 popruhy. jeden bych pridělal na délku ( na spodní straně ) a druhý na šířku ( tak na spodní straně krabičky ) a všechny 4 konce by se potkali nahoře přesně uprostřed víčka. a na jejich konci by byli očka, a ty by se zavřeli jedním zámkem. doufám že chápeš jak to myslím.
něco takového jsem viděl s řetízkama. ale každé takovéhle řešení si dřív nebo později koleduje o to že to někdo otevře nísilím ![]()
pokud to uděláš z dostatečně silné páskoviny, tak to stejně magnet neudrží a pokud to uděláš z plechu "na plechovku" tak Ti to první líný kačer zohýbá
Mě se osvědčilo L&L krabičku vložit do o něco větší krabičky s lemem, který jsem provrtal a do vzniklé díry zavěsil visací zámek. O váhu bych starosti neměl, dva/tři neodymáče by to mohly udržet.
No nevim, kolik tomu chces venovat casu, ale napadli mne dve moznosti. Jak pisou kolegove v predchozich responses, bud udelat z nejakeho plechu/kovu dve pasky, ktere sre budou v prostred krizit a bud magnet zabudovat rovnou do nich a nebo, coz se mi zda jednodussi, tuto "krizovou kapsu" pridelat (asi nejlepe prisroubovat) na dane misto, takze by v ni cache byla zamcena a sama by zamezovala pristup ke sroubum…
Odlov si Benjovo mostové finále a dozvíš se to.
Je to hra !!!
Ten zámek má symbolický význam a musíš doufat, že to ostatní pochopí. Protože dělat nedobytnou plastovou Lock&Lock asi nepůjde. Jde o to, aby to nešlo otevřít běžným násilím, proti okované botě nebo krumpáči to nemá cenu zabezpečovat. Nakonec - co vydrží běžný čínský zámeček?
Prvni kancelarskou sponku? :D:D
Doporucuji misto pasovin a popruhu koupit ocelove 1 mm silne lanko. Stoji 4-5 Kc za metr. K tomu kup hlinikove ocka, ktere se nasadi na lanko a kombinackama zmacknou (prumer radeji 1,5mm). Je s tim snadna manipulace a tento prumer lanka je dost ohebny na to, abys s nim provedl, co zamyslis. Az budes lanko delit (stipat), tak doporucuji misto omotat izolepou a pak i s izolepou ucvaknou - neroztrepi se ti tolik konce. Vyzkouseno, osvedcilo se.
Co vložit malou krabičku do větší, v té pak provrtat otvory ve víčku a boku a těma pak provléknout lanko nebo rovnou zámky?
Každý není jako ty.
![]()
http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=1e467cc7-979c-452a-a3c6-03c6b3445930
Don82: no picky jsem proto ani nezminoval. Ty cinske zamky jdou prave i kancelarskou sponkou v kombinaci s amaterem ![]()
koukám, že satan má stejné nářadíčko jako já ![]()
Jinak si dovolím podotknout, že kancelářskou svorkou odemknete i nečínské zámky, respektive vhodným drátkem se dá otevřít každý nebezpečnostní zámek. Chce to jen trochu cviku.
Diky vsem za rady. Nejvic me zaujal ten napad s ocelovym lankem, to zni docela realizovatelne.
Kdysi jsem kdesi na webu viděl takovou síť, nebo spíše síťovku z lanka. Dal se do toho batoh, stáhlo se oko, omotalo kolem něčeho a dal se tam visací zámek. Fungovalo to jako ochrana proti zlodějům. Pokud by ta piksla byla obdobné velikosti, třeba by to šlo použít.