Jde mi o ownerské maily, logy na mé keši. Přichází mi někdy i s několikadenním zpožděním, mezitím třeba dojdou maily lidí, co na GC tuto keš logovali později. Stává se vám to také? Dělat se s tím asi nic nedá.
Mně se to stává úplně běžně, že mi chodí maily z vlastních keší či keší z watchlistu se zpožděním několik hodin. Nejlépe je to vidět na eventech. Člověk si zapomene před konáním eventu odstranit z watchlistu a když dorazí domů, event má zalogovaný kopa lidí, ale maily z watchlistu nikde. Až po pár hodinách to začne chodit.
Mám mail na seznamu, ale podle mě bude chyba už na GC.com…
stejne tak mi chodi se zpozdeni kopie mailu, ktery posilam jinemu kacerovi pres jeho profil na GC.com. A plne souhlasim s tim, ze chyba je jiz v GC.com, adresu mam na seznamu a se zadnym jinym serverem nebo klientem ci co to vlastne je nemam problem…
Už se mi párkrát stalo, že odpověď na mail dorazila dříve než kopie mailu ![]()
Já používám gmail.com a všechno je hned ve schránce, zkuste.
nevsiml jsem si zadneho problemu,nepouzivam seznam
ja bych spis vinil ten seznam. nedavno jsem menil hlavni email z email.cz-coz je seznam na gmail.com. na prelomu zari rijna to zacalo blbnout - nechodily emaily, prip chodily zpozdene, nechodily soukrome zpravy … ani z gc.com ani z wm.com. ve spamu to nebylo … prehodil jsem to na gmail a vsechno ok.
Ani já na gmailu.com žádné problémy tohoto typu nepozoruji… taky bych spíš hledal chybu u seznamu než na gc.com
Ano
EDIT: Spíš mám někdy problém s načítáním GC.cz. Cokoliv jiného chodí jako z praku, avšak tento server … no comment.
Ale je to jako u krabky. Taky jí nevidím hned, žejo. ![]()
Tak jsem nic neřekl … ![]()
… Ale povzdechnul si. To zase jo …
když jsem používal email na seznamu tak mi kolikrát ani nedošly některé logy nebo došli se zpožděním a po přechodu na gmail vše ok,zkus ten gmail,chyba nebude v gc.com
Já mám email na Seznamu a problém s tím mám. Ale proč mi teda zprávy z jiných stránek (např. GC.cz) chodí téměř ihned? Takže vina Seznamu to asi bude, ale GC.com za to muze taky, dle meho amaterskeho usudku.
Take mohu doporucit gmail.com. Nejdriv jsem mel mail na Centrum a to byla tragedie, pak jsem presel na Seznam, bylo to lepsi, ale jak pisi kolegove, nespolehlive. Ted mam gmail a slava, vse chodi jak ma. Notifikace preposilam na T-Mobile a take OK. Gc.com v tom,myslim, chybu nema.
Omlouvám se, pokud jsem jouda, ale založil jsem si email na gmailu, aby mi notifikace chodily rychleji (seznam.cz nic moc) a nastavil jsem si jej i v nastavení na stránkách T-Mobile… Emaily z geocaching.com normálně docházejí, akorát notifikace stále mlčí:-) :-/ Měl někdo s nastavováním potíže? Díky.
P.S. Myslím pípání sms stále mlčí…![]()
Šel jsem z volny na gmail, jediný zpožění bylo na gc.com v mém veřejném profilu, než se tam zjevil ten gmail (asi 2 dny). Mezitím už chodily notifikace na gmail (okamžitě po nastavení). Mám ale vodafone, ne T-mobil.
Mne taky chodi obcas se zpozdenim. Momentalne mi treba jeste nedorazily logy z ulozeni gccek do kesi. Na netu uz to je naky dva dny a maily nikde. Nejak extra mi to ale nevadi. Leda u notifikacek. Jedna mi prisla treba az dve a pul hodiny po publikaci .) (coz jsou i vetsi prodlevy). Tak uvidime jak to bude vypadat po tom jejich velkym upgradeu :))
Tve zpozdeni je zpusobeno "nekvalitni" emailovou sluzbou, nikoliv GS. Zkus pouzit gmail a budes to mit bez zpozdeni…
Nastav si notifikaci rovnou v t-zones. Udělej si tam mailovou adresu a notifikace z gc.com posílej tam. 100% nejrychlejší.
Mě teda maily chodí hned - mám vlastní server a schránky na vlastní doméně. Problém je rozhodně v MTAčku Seznamu, který je naprosto tragický, nikoliv u GS …
mne chodi maily do mailboxu