Prosim o radu:
Chtěla bych vymazat z E trex Legenda všechny body, ktere jsem si tam uložila (ať už se jedná o body, které jsem si cvakla v terénu nebo ty, co jsem si tam poslala přes kabel z pc). Myslela jsem, ze kdyz si tam poslu nejaky pres MapSource, ze se mi ty stary premazou (jako je to s mapama), ale to nezafungovalo. Kazdopadne nechci vymazat body, ktere jsou normalne nahravany jako zakladni soucat map. Jde mi jen o ty, co jsem tam naflakala ja. Vzhledem k tomu, ze to umim mazat jenom po jednom jich uz tam mam po pul roce peknou radku
Moc diky a nekamenujte me, nemuzu to nikde najit
V GPS to smažeš takto: Trasovy počítač > nahoře je ikonka vypadající jako popsaný list, na ni klikneš a vybereš > Vymazání… a tam si vybereš, co vše chceš smazat (prostřední ze spodních tří řádků smaže tebou uložené body v GPSce) a dáš > Použij
Moc diky, jeste pro upresneni, jestli to chapu spravne:
Ony ty body, co tam jsou v tech mapach jsou normalne teda asi soucasti te mapy… ? Takze kdyz dam vymazat vse, tak se smazou vsechny body a tim ze si tam nahraju nove mapy, tak se mi nahrajou i s bodama, ktery jim nalezi?
Kdyz mas 2 soubory - jak to delas s mapama? Ony se ti tam nahravaji i bez bodu? Nebo nahrajes mapy, smazes vsechny body v gps a pak si tam nahrajes svuj soubor bodu?
Myslim, ze mam v Legendu 1000 mist na waypointy - ty jsou tedy castecne obsazeny uz tema bodama co nalezi mape? Takze kdyz budu chtit nahrat 1000 kesi jako WP, budu je muset smazat.
No to samozrejme delam, myslis, ze bych si troufla se tu na neco ptat, kdybych nebyla uz zoufala? Tady da clovek dotaz a hned ho 3 lidi servou, ze dostatecne negoogloval, necet a ja nevimco. Nez se tu na neco zeptam, tak me ta vec trapi nejmin mesic. Jenze ne kazdej je pocitacovej expert a hned pozna, co se stane kdyz neco zaskrtne. Casto mam pocit, ze tady ty vylepcovaky jsou jenom pro matfyzaky a felaky… Tak nic, diky.
Hlavně "Don´t panic" Nepřijde mi, že by tu na tebe řval, natožpak rovnou tři lidi.
Jsou dva druhy bodů:
POI (hospody, hotely, benzinky, kopce…) u Legenda neoddělitelná součást mapy, počet je omezen jen pamětí přístroje a kolik jich je v mapě, nahrání/nenahrání jednotlivých POI závisí jen na vybrané mapě a nijak jinak ovlivnit nejde.
2)"User Waypoints", těch se tam vejde 1000, nepřemazávají se nahráním nových, mažou se tak, jak napsal Nyx a jejich nahrání/nenahrání do GPS se řídí jedním ze zaškrtávátek, o kterých ti psal Kolombo, s mapami samotnými nemají vůbec nic společného.
Neřekl bych, že by člověk musel být FELák nebo MatFyzák, aby to zvládnul, takže hodně zdaru a snaž se prosím "neřvat" na lidi, kteří se ti snaží pomoct
Diky, kdyz se to vysvetli, tak je to jednoduchy na pochopeni, to jo. Vubec nepochybuji, ze vsechno se da jasne vysvetlit, ale kdyz clovek nezna nektere programy a vyrazy, tak uz to tak jasne neni. Smirila jsem se s tim, ze pruhlednou mapu si nevytvorim, ze jinou mapu nez koupenou si taky nevyrobim, ale kdyz se mi nepodarilo samotny prijit ani na tak banalni vec jako vymazani bodu, tak jsem se holt zeptala a hned druha reakce byla "at si to poradne prectu!!!" Jinak jsem reagovala na to, že jeho reakce neměla ani trochu odpovědi na me otazky, pouze poukazovala na to, že jsem se dostatečně před dotazem nevzdělala a obsahovala 3(!!!) vykricniky, coz tedy povazuji ve psanem projevu jiz za mirne utocne - pomoc jsem v teto odpovedi nenalezla. Trochu jsem do sve odpovedi zahrnula obecny problem ktery se tu vyskytuje, ze tu lidi na foru nejsou k sobe moc tolerantni. Kdyz nechci odpovidat - neodpovidam a netreba na nekoho vyjizdet (!!!).