Jak vypnout emaily kvůli nalezení keše?

Denně mi chodí tuny mailů od Geocachingu, že někdo nalezl mou kešku. Kde a jak to mám vypnout? Díky :wink:

Start
Vypnout počítač

Ty seš tak vtipnej! Všichni se smyslem pro retardovaný humor tě budou zbožňovat!

sorry chyba

Neda, leda si nastavit v mailu filtr aby ti ty maily automaticky mazal…

nastav filtr "pokud obsahuje found it, pak smazat" DNF a ostatní by se ti mohly hodit…

A nebo si na to založit speciální mailovou adresu, ale zase ti tam taky chodi zprávy od jiných kačerů, takže asi dobré to semtam kontrolovat.

Delaji si z tebe legraci… Najdi "log your visit" a zvol "Archive listing" pak budes mit klid :wink:

:smiley: Taky možnost. :smiley:

Copak je to za zázračnou keš? Třeba bude brzo na prvním místě nejnavštěvovanějších…

Čekám, kdy se pochlubí tou keší, taky by mě to zajímalo :wink:

Jen bacha, pak ti na to fakt naletí, a dostaneš od něj přes hubu. . .

Text found it logu je pro ownera jedinou odměnou od naleznuvších kolegů, proto se nediv reakci ostatních, protože i mne napadá, jestli budeš tak úplně normální..

Pokud si byl schopný založit vlastní keš a registrovat se na GS, už by měla být snad hračka nastavit si třídění v e-mailu, aby se ti to dávalo do zvláštní složky, případně se to rovnou mazalo, pokud tě tedy nezajímá, co se s tvou keší děje (ale v tom případě je opravdu lepší ta volba archivace)

Mne by zajímalo jak se dá zvážit mail…, a kolik jich je do jedné tuny? :wink:

Vypnout to zřejmě umí jen Groundspeak, zkus tam napsat. A dej vědět jak to dopadlo.

Jsou tady tuny příspěvků "moderováno", že někdo reagoval na tvoji otazku. Kde a jak to mám najednou zapnout? Díky :wink:

Chápu, že někdy může být otravné pročítat ty spousty mailů, které chodí. Založil jsem pár kešek, takže vím, o čem je řeč. Pokud však zakládám novou keš, musím s tím počítat. Patří to k povinnosti udržovat keš v dobrém stavu. Pokud je totiž vlastník zodpovědný, pečlivě čte všechno, co návštěvníci napíšou.

Ne vždy třeba kačer napíše zvláštní log "needs maintainance", ale závady připíše do logu "found it". Pokud budeš filtrovat takové zprávy, snadno ti něco uteče. Třeba se včas nedozvíš, že máš plný logbook nebo krabička je prasklá.

Pak se můžeš z logů taky dozvědět různé postřehy ke keši a danému místu. Člověka při zakládání nemusí spousta věcí napadnout. Uložení se ti může zdát bezproblémové. Kačer však přijde z jiné strany, než jsi předpokládal, nebo se mu přihodí něco jinak nečekaného. A už je tu nástraha, která může znepříjemnit hledačům život. A jenom z logů se dozvíš, že bys s tím měl něco udělat. Přinejmenším úpravou listingu či přidáním varovného atributu.

Myslím si, že GS má dobrý důvod k tomu, že zasílání těchto mailů nejde vypnout.

Myslím, že nic jiného, než jsi se dozvěděl, se tu asi nedozvíš.

Ještě většina mailových klientů umí poštu třídit do složek, takže hlášení "found it" se dá přijímat do zvláštní složky. Úplně to zahazovat asi opravdu není dobré.

A než moderovat skoro každý příspěvek, to tu debatu raději zamkni.

Sice je tento příspěvek moderovaný, ale nelze jinak než s ním souhlasit. Pokud nechceš dostávat "otravná" oznámení, pak raději kešku nezakládej. Jinak ostatní viz v mém příspěvku níže.

Dodržujte laskavě pravidla! To je takový problém, když neumíte odpovědět na jasnou otázku, tak se nevyjadřovat vůbec? Pak se divte, že se tu lidi pořád dokola ptají, když jakýkoliv téma zaděláte příspěvkama mimo téma, že se v tom pak nikdo nevyzná. Tady zámek.