Ahoj, možná je to trochu off-topic, protože to nechci přímo pro akci GC, ale potřebuju poradit.
Pořádám pro mudlopřátele akční hru ;-)) a chci uložit tajnou zprávu do něčeho, co bude vypadat jako magnetická nanocache. Zpráva bude obsahovat jen jedno číslo, takže tam nemusí být ani moc prostoru, dokonce ani nemusí být otevírací.
Vzhledem k tomu, že je to jednorázová akce a schránku si zase hned odneseme, není potřeba, aby byla nějak extra trvanlivá, a nechci do toho vrážet moc peněz.
Zatím mě napadlo jen plastové víčko od pití s magnetem vevnitř, omotané černou lepicí páskou.
Jedna z možností přichycení "cache" je na kovové tabulce v podstatě všem na očích, takže mě docela láká myšlenka šroubu, který by se tam dal přichytit a vypadal by jako součást té tabulky.
Co treba filmovka? Krabicka od šumáků? , jestli chces fakt malou a levnou tak ve zverimexu maj takovy ty schranky na obojek pro psy - na adresu… -cca 10-20Kc
Když tam má být jen jedna číslice, tak co vzít magnet, na něj nalepit papírek s číslicí, pro jistotu přelepit isolepou (kvůli odření) a papírem položit na tabulku, aby nebyl vidět. Chceš-li maskování šroubem, tak uřízni jen hlavičku a přilep na magnet.
Teď se mi podařilo přijít na něco, co asi použiju - jedna kosmetická firma vyrábí oční stíny, které jsou v krabičce cca 1,5x3 cm, na výšku 6 mm. Má to šoupací víčko a vespodu tenký, ale docela silný magnet. To bude ono. Jen doufám, že je to napadne, jako nekačeři s tím nebudou mít žádné zkušenosti. Když tak je trochu popostrčím.
Ale s tím magnetem barevně splývajícím s mapou jsi mně teda nasadil brouka do hlavy…