Jak zadat do Colorada souřadnice, když lovím multinu?

Tradiční kešky jdou s Koloušem jedna radost, ale u multin uz trosku pokulhávám…Jak zadám souřadnice o Colorada tak, abych je měla možnost sledovat jako keš?Resp. abych viděla vzdálenost, kterou knim mám!Jak lovíte multiny s Coloradem vy?Předem dík :slight_smile:

Ja to resim: novy waypont, upravit souradnice a pak kam vest ulozene wayponty, jit a vzdalenost ukazuje. Snad jsem to napsal srozumitelne:)

Přesně tak. :smiley:
Nechápu nářky některých uživatelů že nejde změnit souřadnice nahraných kešek :o.

No jde, ale nevím co dělám blbě, ale když dám jít na waypoint tak mne to naviguje po silnici a ne hvozdy :), pričemž ve stejném profilu ke kešce to naviguje polem nepolem.

K waypointu naviguje podle nastavení profilu, buď přímo nebo po silnici.
Ke kešce naviguje vždy přímo. To je vlastnost

Tak moje Colorado B)umí navigovat ke kešce i po silnicích co nejblíže je to možné po routovatelných cestách a pak nejkratší necestou. profil GC: zkratky/schránky/keška/volby/jít na pozici/ok/zkratky/změna profilu/auto.:wink:

ale neni :wink: pro routing je dulezite udelat - jak uz pise mysak - po vyhledani kese "kam jit"> leve tlacitko voleb > jit na pozici. jinak porad zustanes v takove te prepinaci trojobrazovce kese - listing x kompas s mapou x mapa, kde se samozrejme ukazuje pouze primy smer, protoze jsi teprve v prohlizeni listingu.

Jj, tohle vím a používám, ale měl jsem na mysli takovou tu malou šipku když stisknu kešku v anbídce Geocaching. Ta prostě je a bude jedině přímo k cíli.