Jak zalogovat coin, který jsem našel v jiné kešce než má být?

Zdravim potreboval bych poradit jak zalogovat GC ktery jsem nasel a on je zalogován v jine kesce, kterou jsem jeste neodlovil? Posledni zprava o coinu je z 26.2. a v logu napsano bohuzel coin v kesce neni.

Pokud ho máš v ruce, tak ho můžeš grabnout a vložit správně.

Ale je možné, že ho někdo teprve zaloguje, takže já bych si ho dal na watch list a pár dní počkal.

A klidne k tomu coinu napiš write note, aby bylo jasné, kde je a kdo ho má. To po zalogování můžeš smazat.

Taky bych radil počkat, ale dva měsíce je dost dlouhá doba i pro váhavé geokačery, kteří jsou na cestě někde po Zimbabwe a bez netu :smiley: Grabni ho a uveď na řádnou orbitu. Pokud se někdo naqašeně ozve, lze i to řešit.

s postupem coin grabnout nesouhlasím. lepší je retriewnout vložit do správné keše a znova retriewnout. teda lepší je to pro ten coin kterému neseberes jeho nacestovane kilometry :slight_smile:

Neškodí napsat kačerovi co ho logoval naposledy. Třeba se zmýlil při logování a vložil ho špatným logem. Jinak ho prostě vyzvedni klasickým retriv logem (nevadí že keš nemáš nalezenou), vlož do koše co jsi ho v ní našel logem WN, a opět klasickým retriv logem z ní opět vyzvedni. :slight_smile:

viz Witko byl rychlejší :slight_smile:

A taky bych se podíval do logu příslušných keší, mně už se párkrát stalo že jsem se při logování spletl a kod jsem už neměl a musel tedy dělat poznámky jak v keši, tak i u TB.

Díky za rady pokusím se s tím nějak poprat. :slight_smile: