Již se mě něco podobného stalo dříve a ignotroval jsem to, ale dnes jsem se rozhodl, že se poradím:
Jdeme podle GPS a ta nás táhne na plošinku obehnanou kamennou zídkou. Dvě místa jsou trošku rozvrtaná a k jednomu to přímo ukazuje. Vše prohledáváme a nic. Na plošince jsou dvě boudičky asi taky z kamene se šikmou stříškou. Asi 1m vysoké. Něco jako je u studánek. Prohlížíme vše několikrát a když už to skoro vzdáváme, tak šáhnu do štítu a najednou ucítím plast. A už ji mám. Taková světlá filmovka, ale asi o 2cm delší. Je to nejspíš magnetka a drží na kameni, ale to teď není důležíté. Byl u toho Doktor to vím na 100% a ten je docela věrohodný svědek a pak určitě dva další kačeři.
Nakonec začal pískat budík
Hehe Tak tomu se říká "nemoc z povolání"! Ale co, taky už se mi kolikrát zdálo, že hledám kešky, ale bohužel jsem ve snu nikdy nenašel, takže zatím bych měl logovat jen DNF
Já teda nevím, co se vám honí hlavou, ale zatím jsem měl asi dva geocacherské sny, takže to vychází na víc než 500 nálezů jeden a to se mi nezdá ještě tak vážné.
Pokud tu kešku chcete fakt zalogovat tak doporučuju holotropní dýchání nebo o něco rychlejší LSD.
Mě se kečerský sny zdají často, většinou je do minuty po probuzení zapomínám. Ale jeden si pamatuju. Na jednu deštivou neděli jsme se domluvily s kamarádama na stalker keš. Noční sen byl hroznej, nemohl jsem se zvednout z postele, protože jsem ležel celej zgumovatěl v ježibabím rosolu, vůbec jsem se nemohl pohnout. Ráno jsem byl tak vykolejenej, že jsem si sebou nevzal GPSku. Kamarádi naštěstí měli svou. Do ježibabího rosolu jsem potom sáhnul opravdu bleeee.
Já asi takhle přede dvěma dny našla dokonce i regulárku, prostě jen tak bez GPS a mapy. Ale bylo to v jakési podivné neexistující krajině v lese za Brnem nedaleko nějakého hrozně zajímavého baráku, asi hradu nebo čeho to vlastně. Na nálepce nahoře byla vytisknutá jen taková ta řada obdélníčků, jaké se objevují, když prohlížeč špatně dekóduje některé znaky. A dovnitř sem se ani nestihla podívat, protože…JITUŠKOOOOOOOO!!!VSTÁÁÁÁÁÁÁVÁÁÁÁÁT!!! A taková to mohla bejt bezva keška, dokonce i jedna z nejlepších co sem zatím našla.
Je to pár dnů zpátky, co se mi zdálo, že jsme byli na keších v Moskvě! Přesně si pamatuju, jak jsme obcházeli Kreml a já pořád opakoval: "Tady maj ten blbej Glonas, musíme hledat ve větším kruhu!" Zkuste si představit, jak hledáte filmovku v tý obrovský rudý zdi, jak tam jsou pohřbení ty neznámí vojíni!!! Ani nevim, jestli jsme našli, ale vím, že mi v tom snu ještě vykradli auto!
Tak jsem včera … projížděl autobusem po Severni Koreji a z okna jsem viděl mezi větvema microcache (bíla filmovka). Nešlo ji odlovit, řidič nezastavil… zavolal jsem geokolegovi wolf_lf (nikoho takovýho neznám ) ,aby mi ji odvezl do ČR, že se zaloguju a odvezu ji tam zpátky…
Mám pocit, že mi začíná hrabat
tak zrovna dneska se ola vytasila s tim, ze jsme v noci lovili nejakou zapeklitou kes, jejiz finale bylo u rybnika a jako uznani logu musel každý chytit labut labut se pry ukazala mnohem sikovnejsi nez ja a tak na pomoc pribehl dandra nicmene ani s timto lovcem vyzbrojenym velkym nozem (teda spis macetou) jsme ji nedostali, takze nemuzeme logovat
To je vsetko nic. Mne sa este minuly rok snivalo, ze som sa stal reviewerom… Vtedy sme sa na tom s Igim poriadne narehlili. No ale teraz ked sa hlada novy reviewer, tak moj sen dostava uplne ine, priam vizionarske rozmery B)
Tak už došlo i na mě, a to jsem si vždycky říkal, že se kvůli geocachingu nebudu stresovat Včera jsem při večerním brouzdání náhodou narazil na novou cache 4 km od domova - Andělské schody [cache]GC15CZH[/cache] Tak si říkám hm, další prošvihlá cache - kliknu, a je tam jen log Published Jenže jsem měl v sobě několik deci a nemohl vyjet :o Tak jsem si hodil watchlist, nastavil budíka a šel spát. Zvoní budík, vstávám že půjdu na cache - ale v mobilu mám log Found it tak si říkám STF dobrý - a přišly další dva logy.
Pak jsem se probudil
A tohle se mi za noc stalo prosím třikrát
A když opravdu zazvonil budík, vyrazil jsem - a mám jako BM druhé regulerní FTF B)