Jak zaplatit premium clenstvi?

Jakym zpusobem je nejlepsi zaplatit premium clenstvi?

Kreditkou pres paypal, s automatickym renew, garance nemenne ceny :slight_smile:

A nebo taky snadněji rovnou mezinárodní platební kartou… proč to dělat složitě.

Pokud mas paypal tak ja preferuju paypal, ale ani platebni kartou bych se nebal.

Ostatne i ten paypal jde tak jako tak nakonec z platebni karty. Vyhoda je ze udaje se dozvi akorat paypal a ne kazdy u koho nakupujes. Na platbu kartou se koukam musi clovek registrovat na nejakej groundspeak shop, to uz je perspektivnejsi registrovat si paypal :slight_smile: A nebo taky jde zaplatit pres paypal bez registrace rovnou kartou (ale zkusenosti s tim nemam).

Já jsem to koupi přes český e-shop. Asi je to o něco dražší, ale když už jsem tam kupoval jiné věci, tak proč ne.

Tak to mám taky zrovna dost podobný problém. Po přečtení Wikipedie heslo Premium Member jsem začal zkoumat odkaz zprostředkovaní platby. Zjistil jsem, že tam mohu poslat platbu i převoem z účtu a tak jsem řekl, že je to ono co chci. Ale ouha, peníze jsem převedl a mám už je v $, ale nevím co dál :(. Nezkoušeli jste to někdy někdo?

Prevodem z uctu bych platbu moc nedoporucoval. Vetsina bank si za prevod strhava znacne poplatky a to jak na strane platce, tak na strane prijemce. Castka je vetsinou pausalni + nejake to promile ci procento z prevadene castky. Klidne to udela treba ctyri pet stovek a to je vlastne rocni PM. Nejspolehlivejsi je PayPal nebo platba kartou. Obe tyto trasakce jsou na strane platce bez dalsiho poplatku.

ja platil kartou vydanou u KB. nejdél mi trvalo zprovoznění plateb na internetu, protože primárně jsou u KB blokovány. Pak už sem zaplatil v pohodě přímo.

PM platim cez paypal, z dovodu ze paypalom nakupujem aj dalsie veci a nechcem poskytovat informacie o kreditke roznym obchodnikom. Okrem toho, na paypale mam kartu priradenu k uctu a jej cislo uz nemusim vlacit sebou, staci mi len meno/heslo. Kartu mam nastavenu v banke tak, ze je standardne zamknuta (nejdu s nou robit transakcie), pred platbou ju odomknem, prekliknem sa do okna paypalu, kliknem ze chcem zaplatit a po transakcii sa sama zamkne, cize je prakticky nezneuzitelna (odomknuta je zvycajne asi 5 sekund).

pls jak dlouho trva po zaplaceni nez je PM aktivovan ?

Platil jsem par PM pres Paypal a behem par vterim po odkliknuti zaplaceni mas obratem mejl s aktivacnim kodem…

hmmm druhy den a nic :frowning: :frowning: :frowning:

Tak přihodím taky svou zkušenost… Platil jsem přes PayPal, mail od nich = potvrzení platby + aktivační kód PM členství přišel obratem. Ale ten kód mi na gc.com nefungoval… Poprvé jsem čekal asi týden, než jsem jim napsal a aktivovali to ručně, při obnovení zase přišel nefunkční kód, to už jsem nečekal, napsal na gc.com mailík ihned a obratem PM aktivovali. (Vím, že nejsem zdaleka sám, komu kód při platbě přes PayPal nefungoval. Ale přišel obratem.)

hmm tak ja zaplatil a asi proste na me kaslou … jediny co mi od nich doslo spojene s memberem, je ve weekly notification oznameni vyhod :smiley:

chjo …

na kterych mistech si mam stezovat ? … a jak mam dolozit svoji platbu ?

A to Ti nic z PayPalu nepřišlo??? Používám PayPal poměrně často a ještě se mi nestalo, aby mi od nich nepřišlo potvrzení a info k platbě. Ten konfirmační mail vypadá takto:

Dear Václav Kohout,
This email confirms that you sent $30.00 USD to Groundspeak as a subscription payment.
-----------------------------------
Payment Details
Date of payment:  Dec 9, 2007
Amount:  $30.00 USD
Subscription Details
Amount: $30.00 USD
Date: Dec 9, 2007
Subscription Name: Groundspeak Premium Member
Subscription Number: S-2B838333NT9999999
Item Number: GSPRENEW
	The exchange rate for this purchase is 1 CZK = 0.0546956USD
...

Akorát to origo S-číslo jsem trochu poupravil… :wink: (Stejně nefungovalo.)
Je to tahle řádka: Subscription Number: S-2B838333NT9999999

A i kdyby se mail nekde zatoulal, tak se da to S-cislo dohledat v seznamu Paypal transakci, podivej se na detaily Subscription Creation nebo Subscription Completion.

jo takhleeee dekuji moc :smiley: :smiley: :smiley:

jdu se mrknout, nebot GC ucet je na jiny email, nez PayPal ucet …

a ja myslel ze to dojde od GC … jdu zkontrolovat druhy mail :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

tak zminene cisilko S-xxxxx nalezeno ale pise mi to tohle :frowning:

Při platbě kartou mi potvrzení přišlo téhož dne a upgrade se provede (na rozdíl od platby PayPal, kde tedy vkládáš S-XXXXXXX, automaticky druhý den. Takže do 24 hodin bylo vše "spláchnuto" B)

hmm ja se nanestesti rozhodl pro paypal, a po odstraneni problemu ( me blbosti) nastoupil druhy v podobe neplatneho kodu :frowning: