Asi před rokem jsem si založil účet na geocaching.com s mojim Nickem.
Nyní jsme založili team ( a nechali vyrobit GC ), proto bych chtěl, aby se mi i tam zobrazovalo např. v příspěvkach název Teamu. Jak na to?
myslim ze to nejde…musel bys zalozit novej ucet a zpetne vsecko zalogovat
To se mi právě nechce, snad někdo poradí nějakou lepší možnost.
Stačilo by, kdyby někde šlo zadat jméno, které se má zobrazovat místo toho přihlašovacího. To by mě absolutně stačilo.
Nouzově třebas, jestli jdou nějak přetáhnout data z jednoho loginu do druhýho.
Nic z toho, co by sis představoval nejde. Jediná možnost je ta, co píše swenney.
Tak to je pěkně na ho…
To bych jako měl zpětně zalogovat i TB? To asi nepude ne?
A taky je asi blbý, aby bylo v logu u jednotlivých cachek 2x to samý, když už to mám u starýho profilu.
To je docela škoda, že neexistuje způsob, jak to nějak provést.
A není alespoň nějaký skript, který by dokázal ty logy převést z toho starého jména k novému jménu? Mám sice "jen" 280 logů, ale i to je hodně, abych to dělal ručně… Ovšem bohužel jsem si zvolil hodně dlouhý log a při logování třeba někdy v dešti na to pěkně nadávám…
Ja jsem napsal na podporu Grounspeaku. Pres nejaky ten jejich formular. Chtel jsem teda zmenit jmeno jenom s "geodestil" na "geoDestil". Do druhy dne to bylo, uplne bez problemu. Tak to zkus.
Tak si zaloz novy ucet (Ludva Team) a starou historii nech proste spat na tom starem uctu (Ludva). Pro badatele, kteri budou chtit nekdy prozkoumat, jak jsi dobry a co vsechno uz jsi nasel, si das do toho noveho profilu odkaz na ten stary, kde to badatele vsechno najdou. Historii pro sve vzpominani tam budes mit k dispozici taky…
Jedine, co ti bude chybet, je hodnota 280 cudliku v te zavorce za novym jmenem… ale i bez ni se da klidne spat, uvidis. ![]()
Na Username Lockdown On May 15 (now 22) - Geocaching HQ communications - Geocaching Forums je vysvetleni proc to takhle ted musi byt. Slibovali do budoucna jakesi moznosti jak informace prevadet z uctu na ucet, zatim to jde jen s kesemi ktere clovek zalozil a s vlastnenymi TB - formou adopce. Treba s tim jednou prijdou a dodatecne si vsechno prevedes :-). No, asi ne :-).
Teda Bubáku nezlob se, ale to je pořádný blábol - a co těch 280 nalezených, které najednou budou smrdět mezi nenalezenýma ? Ty by šly jedině hodit do ignorelistu, ale to by byla stejná fuška jako přelogování.
Já myslí, že není vůbec problém si vyšetřit jeden večer ( v případě extra hledačů dva tři…) a všechny cache přelogovat. Autoři s tím většinou problém nemají, když do logu napíšeš něco jako "Po zalozeni noveho tymu prelogovavame regulerni nalez"
Ale GC asi zalogovat nepůjdou, nebo jo?
mno, pokud si pamatuješ tracking čísla, tak pujdou, jinak bych v tomto případě doporučoval kontaktovat adminy a oni Ti to přetáhnou.
A můžeš poradit, jak teda zalogovat ty TB a GC. Když už nejsou v té cachy, tak to už asi nepude ne? Nebo se mýlím?
Jinak sem taky psal na Groundspeak, kdy mi na převedení účtu odpověděli:
I’m sorry, but I don’t have the ability to do that. Anything you wish associate with the new account, you will need to log manually. If you have any owned items such as geocaches or trackable items, they can be adopted over via this page Geocaching > Adopt a Listing
Tak ted me odepsali, ze změna jmena by asi sla, ale ze uz ten ucet na kterej to chci prejmenovat existuje. Muzu nejak ten muj druhej ucet zrusit, aby to na nej mohli prejmenovat?
Zrusit ucet z principu nejde, resp. smazat z dtb by sel, ale je to riziko, v pripade zalogovani cehokoli by to udelalo problem v systemu, takze to neudelaji. jedina varianta je, aby ti nejdriv prejmenovali ten uz zalozeny na neco jineho a potom zase ten tvuj stary na to nove jmeno.
Supr. Po 5 mailech s Erikem ( z Groundspeaku ) a ověření obou účtů se povedlo.
Díky všem za rady.
Muzes sem prosim napsat mail na toho hodneho Erika z Groundspeaku?
Taky bych rad vyuzil jeho prejmenovavacich sluzeb ![]()
Poslal jsem to normálně na: [email protected] a opn se toho ujal, jak to tam mají rozdělený nevím. Každopádně jsem psal anglicky.
to Geodestil: Dyt si mi prave poradil ty, kdyz si psal, ze uz jsi to takhle proved.
Jinak nasel jsem presny postup jak se ma o zmenu jmena zadat. Najdete ho zde:
http://support.groundspeak.com/Support/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=267