Jak zobrazit nazvy cachi?

Zdar. Kdyz naimportuju do google eartju prijate PQ, nezobrazi se mi nazev cache ale cislo wp, takovy to GC8VWE apod. Jde to nejak predelat, aby se zodrazovaly jmena, popripade i ty zkratku jako tomu bylo u Gc.cz? Dik moc.

Co zkusit FORMAT C:\\ a REINSTAL?

Tak tohle sedlo…

HIHIHIHIHI, to jo. Ale jde to nejak opravdu?

Have you tried turning it off and on again?

Buhuzel mi to zatim moc nepomohlo… Pomozte prosim tonoucimu neplavci v hromade waypointu…

Trosku jsem to prozkoumalval, a vysledkem je, ze potrebuju Google earth primet nacitat wp tak, aby obsah nazvu prislusneho wp byl obsah pole Description v soubouru .gpx. Tohle pole obsahuje nazev cache, od koho je i obtiznost a teren. Nejak jsem ale nenasel prislusne tlacitku ani v google earthu ani v easy gps, ktere pouzivam pro prenos wp do gps device. Poradte prosim. Dik.

Tak jsem si rikal, ze budu delat chytreho a konecne se naucim na tomhle prikladu XSL, ale nakonec je stejne nejjednodussi prohnat to gpx pres tenhle filtr:

perl -pe ‘s/<(\/?)name>/<${1}desc>/g || s/<(\/?)desc>/<${1}name>/g’

Dik, to je aspon naznak reseni, ale ne pro mne. Buhuzel netusim, co to ma bejt. Muzes mi prosim napsat, do jakyho programu a kam a jak presne to tam mam zadat? Takhle mi to bohuzel moc nerika… Diky moc. SeE

Co treba zkusit Perl :slight_smile: Podle otazky odpoved napsat an konsoli a stisknou enter asi neni moc platna, takze doporucuju nainstalovat Win Perl a pak uz to snad zvladnes.

Hmmm, to na stahuj.cz ani na slunecnici nemaj… Ale tady ActiveState Hmmmm. Vyskocila na mne nejaka prikazova radka… Ma to 15MB a samy knihovny a zadny windowsacky rozhrani. Po napsani toho reterzce do ty radky nic… sapdlo to. Jsem programarskej antitalent, potrebuju nejakej supernavod…

a perl.exe tam nemas? Jak zbezne koukam na activestate, tak se pry pridava do PATH, takze by melo fungovat v DOSovem okne:

cd adresar_s_GPX_soubory

perl -pe ‘…(viz vyse)…’ < vstup.gpx > vystup.gpx

nebo dokonce

perl.exe -pi -e ‘…(viz vyse)…’ soubor_k_predelani.gpx

(takhle to zmeni primo v tom souboru)

Hmmm, nacpal jsem to tam a pise to <& nebyl nyni ocekavan

Hmmm, nacpal jsem to tam a pise to <& nebyl nyni ocekavan

tak to se asi nelibi dosovskemu shellu, prendej to, co je mezi apostrofy, do nejakeho souboru ve stejnem adresari jako gpx soubory, napr. swapdesc.pl, a poustej

perl -pi swapdesc.pl souborkpredelani.gpx

OK FUNGUJE HURA DIKY. Ale jen ve tvaru perl -pi swapdesc.pl souborpuvodni.gpx souborlpredelani.gpx. Kdyz jsem to zkoudel s tim tvym prepsanim, hodilo to hlasku cant do this without backup… Ale to je fuk, ten puvodni v klidku vyhodim… Jeste jednou diky. BTW: Neslo by to nejak implementovat do easyGPS? Nebo do nejakeho takoveho programku?