jak zobrazit všechny kešky v geogetu?

Omlouvám se, jestli se to někde na fóru řešilo, nenašel jsem.
Je nějaká cesta, jak v geogetu zobrazit úplně všechny kešky v databázi?
Momentálně vidím ve stavovém řádku:
vlevo: x+232+0(0)
o kousek dál: suma 238+0/0/0
Z toho soudím, že mám zobrazeno 232 kešek (bodů), ale v databázi jich je celkem 238. Ať nastavuju v nastavení filtru cokoli, víc kešek se mi nezobrazí.
Předem díky za pomoc.

Já jsem to zobrazil tak že jsem šel na seznam -> filtr -> záložka Hlavní a tam zaškrtnul u "Archivovaný" stejně jako u ostatních, potom dal "Načíst" a bylo to.

Jo a pokud to chceš mít trvale tak samozřejmě nastavení filtru musíš uložit, je to ta ikona diskety vedle názvu filtru

Ideální je přečíst si návod…

sobikovi: Jelikož jsem to v návodu nenašel, tak se ptám.
Aranyafea: Dík. To jsem už zkoušel, bádám v nastavení filtru a pořád mi to nejde. Umím hledáním najít jednu z těch šesti schovaných kešek, ale nemůžu přijít na to, proč mi ta keška neprojde filtrem. Zjevně tedy mimo dialog filtru to vyřešit nelze, škoda, nějaká volba ukaž všechno mi tam dost chybí.

Asi jsem to objevil. Ta schovaná keška měla obtížnost 1,5 místo 1.5. Holt jsem asi jediný, kdo si cpe kešky do geogetu ručně… Teď ještě jak najít těch zbylých pět schovaných kešek..

MorceZaVolantem: a jaky to ma prosim vyznam, cpat to tam rucne?

Vyzkoušej můj filtr na všechno, stačí rozbalit do adresáře \data k ostatním…

sobikovi: Dík. Zkusil jsem, fintu s desetinnou čárkou v obtížnosti však ani tento filtr neošálí. Netřeba bádati, problém jsem vyřešil SqLite managerem, ztracené kešky se našly. :slight_smile:

S474N: Chtěl jsem statistiky, podle nějakého návodu jsem nainstaloval geoget, autostat atd. a spustil to a nějak se to nepovedlo. Nezjistil jsem proč, tak jsem začal používat geoget ručně, abych do něj trochu pronikl a zjistil co a jak. Taky jsem se dočetl, že Groundspeak dělá: Tytyty, geojarry je e-e. Tak si hraju bez něj. Jak dostat data automatizovaně do geogetu bez geojarry nebo PM?

Pokud ti vadi pouzivani GJ, tak si kazdou jednotlivou kesku uloz jako HTML v browseru pri jejim prohlizeni a tento soubor importuj do GG. Nepouzivas GJ a pritom nemusis to datlit rucne.

Nechat je naimportovat :wink:

Pokud vím, tak GJ jenom stahuje HTML stránky s listingy, o vlastní import se pak stará až GeoGet. Pokud si tedy ty stránky stáhneš ručně, tak neuděláš nic, co by se groudspeaku nelíbilo (jen je potřeba ty HTML stránky stáhnout správně, už se to tu párkrát řešilo v diskusi).
Pokud ti ale jde o stahování několika málo cachešek za týden (v řádu desítek), tak bych se použití GJ nebál (v takovémto rozsahu ho v GSAKu používám na nalezení archivovaných cachešek už delší dobu a nikdy jsem neměl problém)

gord, rsc_cz: Díky za cenné informace. Je pravda, že můj postup s geogetem byl poněkud nestandardní. Moje automatizování spočívalo ve stažení loc souborů ze seznamu nálezů. To je 20 keší naráz, to už jde. Ale zas tam kromě souřadnic, GC kódu a názvu nejsou žádné informace. Ale třeba pro mapy jako http://www.geocaching.cz/mapacr.php?uid=27760&typ=crkraje to stačí.

Pro zobrazeni opravdu vseho se da napsat velmi jednoduchy skript (globalni, co prida do seznamu vse, na co narazi).

HaLuMa: Ta ke skriptum jsem v geogetu jeste nedospel, ale diky za informaci.

asi by se něco takového hodilo, přece jen ne každý umí programovat nebo ví jak na to… Nedal by se takový skriptík přidat do nějaké další distribuce jako standardní součást pro údržbu databáze? Pro vás odborníky je to jistě chvilička a nám lajkům to udělá velkou službu… :wink:

SmartFilter zobrazí vše. Teď jsem ho zkoušel a konečně se mi ukázaly dvě keše, které byly dosud neviditelné. Jen teď nevím, které z 22573 to jsou.

Vyzkoušel jsem a hned to vyhodilo chybu a celý padlo… pro lajka moc hejblátek. Jedno "tlačítko" = zobrazit vše by to řešilo.

Jo to je pravda. Mě to taky poprvé spadlo. Pak jsem změnil "Keše i waypointy" na "Keše" a to už fungovalo.

Já jsem si do GeoGetu stáhnul plugin GeoJarry a díky tomu jsem sei tam stáhnul podle krajů s celé ČR podstatě všechny Kešky. A dá se tam pak postupně i stahovat novější, který postupem česu někdo založí..

Ono je to ale v praxi na takovou ulohu nepouzitelne! No, jen si to predstav, k cemu ti je, kdyz by ti takovy skript vypsal treba nekolik tisic kesek? Co s tim pak budes delat? Kazdou z nich otevirat a kontrolovat, jestli v ni nemas nekde nejakou blbost? Tudy asi ne.

Spis tam pribalim skript, kterym sjem nekolika lidem opravoval databazi po chybnem importu po prosincovych zmenach na webu. Trosku to nalestim a vybavim hejblatky, a bude to. Ten skript totiz probehl databazi, a opravil pripadne nesmyslne hodnoty v nekterych polich. To mi prijde asi tisickrat praktictejsi nez se jen snazit vypsat vsechno, ne?