Jak zrušit cely geocaching

chci zrušit celou aplikaci geocachingu v pc a následně provest nové přihlášení. nemůžu se domluvit s heslama a přihlášením

Už jsem se lekl (podle názvu vlákna), že naši náčelníci v USA zjistili, že se geocaching už přestává vyplácet a že ho chtějí opravdu zrušit...

Jde to vůbec? Vidím Disable account, ale to až po přihlášení. A stejně to nezruší logy, co jsi poslal.

chci zrušit celou aplikaci geocachingu v pc a následně provest nové přihlášení. nemůžu se domluvit s heslama a přihlášením

A co přesně je "aplikaci geocachingu v pc" ? Nic takového neznám.

O jakou aplikaci se jedná? Nějaké neoficiální ve Store Microsoftu (pro Win10) jsou, ale nějak netušíme, na kterou na svém monitoru koukáš.

krmení trollů (nebo problém s vyjadřováním)

Jak zrušit cely geocaching

A do psí dírky, hadí zadele! To už je to tak zlý, že geocaching má někde nějaký vlastní cely?  :o

Marně asi čekáme na upřesnění.

Pokud se někdo nedomluví s heslama a přihlášením (i když to já taky neumím, na mne nikdy hesla nemluvily) pak se možná medomluví ani tady…

Ono na slušných systémech se toto řeší resetováním hesla (např. odkaz Zapoměli jste heslo?), komunikací přes zaregistrovaný email a možností nastavit si nové heslo. Když už je člověk registrován do desítek systémů, zapomene heslo každou chvíli.

A disablováním účtu nezmizí logy, co z toho účtu byly napsány. A mrtvých účtů je hromada, řekl bych většina. Známá slova jsou obsazena a když se na to podívám, je tam 0-10 nálezů, poslední přihlášení pár dní po registraci a dál nic. Prostě vyzkoušel a nechytlo ho to. Takže o jeden mrtvý účet víc už nic neznamená.

https://www.czc.cz/astrafit-armageddon-usb-hub/49008/produkt

Ale no tak hoši...

Pokud souhlasí na GC.com to uživatelské jméno Petr54 tak asi nebude chtít smazat všech svých 2766 nálezů za 9 let. 

Nejrelevantnější příspěvek je asi od mpik. Zkusil bych si promazat cache prohlížeče a pak obnovit heslo.

Aha, ono už jde obnovit heslo. Vím, že to kdysi nešlo a nikdy jsem to nepotřeboval. Tak tím bych asi začal. Tedy pokud funguje mail, zaregistrovaný na profilu. Pokud ztratil heslo i tam, je nutno nejdřív obnovit mail, i když to se mi jednou už nepodařilo.

Proč mám pocit, že Petr54 tu byl před 2 dny a pak už nikdy.

Nechápu lidi, co se zeptají a pak utečou před odpovědmi či doplňujícími dotazy k nesmyslně položené otázce....

Stačí se kouknout, jak do něj někteří místní borci začali zbytečně šít. Někoho to dokáže na dlouho odradit...

Tyto stránky se dají číst i bez přihlášení. Z mobilu, jiného PC, v anonymním režimu, nebo si prostě jen přihlášení neuložit. Mohl to číst už mockrát.

Taky nikdo netvrdil, že se nepřihlásil, ale ze tady od té doby nebyl....

Ale jestli byl, četl a stejně dotaz neupřesnil, tak o to hůř....

Ale spis si myslím, že 54 je datum narození, už mu to někdo vysvětlil a na místní dotaz už dávno zapomněl...