Ahoj,
nedávno jsem navštívil keš (GC22CEG) a vyzvedl odtama podivný TB. psí známka, k ní připnutý přívěšek a zatavená karta. Doma jsem zjistil, že v této keši měli být dva TB. Podle fotek jsem zjistil, že mám v ruce část TB "lla and Ellie’s Racer". Pokud se podívám na ty obrázky, někdy při jeho putování zmizelo autíčko, poté i přívěsek a teď je jiný. Pokud se snažím zadat kód na známce, ve výsledku mě to odkazuje na úplně jiný TB (Elrecke’s Beer Lizard). Poraďte prosím, co s tím.
Nechce se mi jen odhodit jej do jiné keše.
Případně prosím někoho, kdo mi pomůže v AJ popsat ownerovi situaci.
Díky
Tak nejdriv zkus zjistit, co vlastne mas:
Ella and Ellie’s racer [tb]TB28K4A[/tb] je Travel Bulldog geocoin - privesek s buldoci hlavou, pripnuta karticka, ze to je zavodnik c. 27 a vystartoval v zari 2008 z Newfoundlandu, kdysi u nej bylo auticko. Tracking kod by mel byt na te minci s buldokem.
Elrecke’s Beer Lizard [tb]TB21GXV[/tb] je normalni TB stitek s broukem, byla u nej pripnuta fialova jesterka, na stitku by mel byt 6mistny kod z cislic a pismen.
Jestli z Ella&Ellie’s zbyla jen karticka a nekdo k ni pripnul TB stitek z Elrecke’s bez jesterky, tak asi napsat Elle, ze jeji GC je ztraceny, a Elreckemu, ze jsi nasel jeho TB bez jesterky. Je to tak?
A anglictinou pro Elle pomuzu, na nemcinu pro Elreckeho se tu snad taky nekdo najde.
Díky veliké pomoci haggaeuse rozluštěno a vyřešeno.